...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

a GokartVácról

A váci gokartpálya és Gokart Klub megalakulásának gondolata...

...egy baráti motorozás során merült fel. Úgy gondoltuk jó lenne, egy hely, ahol szabadtéren összejöhetnének a gokart sport és motor sport kedvelői. A gondolatot tettek követték és így 1999 óta látjuk vendégül a gokartozni vágyó felnőtteket és gyerekeket, versenyző-palántákat és amatőröket.

Első gokartjainkat Kesjár Jani bácsitól vásároltuk...

... és ő adta az ötletet és a módszert a gokart tábor szervezésére. A gokart suli igen népszerű minden nyáron, ahol már 6 éves kortól oktatjuk a gokartozás alapjait. Sőt. Pár éve már haladó szintű gokartsuli is indul, ahol sikeres gokart versenyzők szoktak tanácsot adni az ifjú versenyző jelölteknek. Köszönjük Jani bácsi, sosem felejtünk el.
 

Gokartpályánk kezdetben ...

... 300 méter volt, amely időközben 380 méterre bővült, így próbálunk mindig újabb és érdekesebb pálya vonalat biztosítani, amely minden gokartozónak újabb kihívást jelent. Büszkék vagyunk rá, hogy valódi aszfaltos gokartpályánk élménye és biztonsága sok esetben túlszárnyalja az igen magas költségekkel készült konkurens budapesti gokartpályákat is. Talán ennek és a mindig családias hangulatnak köszönhető, hogy versenyeinkre akár busszal is eljönnek több mint száz kilométeres távolságokból a valódi versenyélményre vágyó vendégeink.
 
Érdekelnek további pályaadatok? ITT többet olvashatsz róla!
 
Gokartjaink száma és minősége évről-évre növekszik. A Honda motoros Caroli vázas, 270ccm-es gépek mellett több gyermek gokart és két verseny gokart is színesíti a palettát. A kisgyermekkel érkezőknek persze a kétüléses gokart jelent élményt, ahol biztonságosan megszerettethető a legkisebbekkel is a “benzingőz”. Pályánkon jelenleg 8 darab Caroli vázas Honda 270 cm3-is gokart, 7 gyerek gokart és 1 verseny gokart van.
 
Kíváncsi vagy milyen gokartjaink vannak éppen? ITT többet olvashatsz róla!
 
Szabadtéri gokart pályánkon felnőttek, gyerekek, iskolák  és cégek részére amatőr gokart versenyeket rendezünk, ahol jó hangulatban mérkőznek meg egymással a résztvevők. Kiválóan alkalmas csapatépítő tréningekre, baráti társaságok csoportos szórakozására, születésnapi bulik megrendezésére, legénybúcsúkra. Lehetőséget biztosítunk grillezésre, bográcsozásra, hogy még maradandóbb legyen az élmény. Megrendelésre cégekhez is kitelepülünk épített gokart pályánkkal, így családi napokon rendezvények keretében is biztosítani tudjuk a gokartozás örömeit.
   
Gyermekek részére több, mint 16 éve Kesjár féle gokart iskola működik, ahol a gyerekeket felkészítjük a biztonságos vezetésre, közlekedés kultúra elsajátítására melyek hasznukra válnak civil autósként is. Megtanulhatják a versenypályán való közlekedés szabályait, a vezetés alapfortéjait, a zászló jelzéseket és ami a legfontosabb egymásra odafigyelni, vigyázni. Azok a gyerekek, akit tovább szeretnének fejlődni lehetőséget kapnak a gokart klub keretében újabb ismeretek megszerzésére és arra, hogy összemérjék tudásukat társaikkal.
 
A GokartSuliról ITT olvashatsz bővebben. 
 
Szeretnél többet tudni rólunk? Szeretnél értesülni versenyeinkről, híreinkről, akciós gokartozási lehetőségeinkről?
Add meg adataid, hogy soron kívül, első közt szólhassunk újdonságainkról:
 
Nyugi, a spamet mi is utáljuk. Soha nem adjuk ki adataid másnak és mi is csak max. 8 levelet küldünk havonta. Korrekt ajánlat?