...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

A versenyzői profilról

Versenyeztél már gokartpályánkon? Vagy tervezed a jövőben? Akkor neked ajánlott, hogy versenyzői regisztrációd legyen, hiszen speciális funkciókat érhetsz el a weboldalon és személyesen a gokartpályán is! Alap regisztráció után igényeld versenyzői regisztrációd a nagy piros gombbal! Mire jó ez?

A versenyzői regisztrációval a következő funkciókat éred el:
  • egyéni rajtszámot választhatsz, amit más a GokartVácnál már nem birtokolhat
  •  a rajtszámod lesz az azonosítód, amellyel a pályán is hamarosan extra funkciókat érhetsz el --- /fejlesztés alatt/ --- pl. időmérő lapodon névvel szerepelsz egyből és rekord köridődet automatikusan regisztráljuk majd a TOP köridők között, a pályán lévő kijelzőn pedig nem a gokart száma lesz kiírva, hanem egyből a neved. Ehhez csak indulás előtt bemondod... "27-es rajtszám"
  • profilképpel és versenyzői neveddel szólhatsz hozzá automatikusan mindenhez az oldalunkon és saját versenyzői mikro-weboldalt kapsz, amelyet megoszthatsz facebookon és más közösségi oldalakon
  • megjelölheted melyik versenyen vettél részt és milyen eredményt értél el
  • megadhatod melyik képgalériánkban szerepelsz a fotóinkon
  • saját képeid is feltöltheted oldalunkra, amit Te vagy hozzátartozóid készítettek rólad a pályán, vagy a versenyről, amin részt vettél --- /fejlesztés alatt/
  • gyűjtheted saját rajongóid, szurkolóid akik üzenetet is küldhetnek kedvenc versenyzőjüknek

Nézz meg egy példát: VERSENYZŐ #27

Ezek után, ha benevezel egy szombati amatőr gokartversenyre, eredményeid a verseny után automatikusan oldaladra kerülnek. 

A GokartKlub tagjainak ráadásul speciális versenyeket, pizzavacsorákat és bográcspartykkal egybekötött klubversenyeket rendezünk. Megéri csatlakozni, hidd el! Regisztrálj már most!

Várunk a GokartKlubban!

IGEN, MOST AZONNAL CSATLAKOZOM