...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

gokartverseny

Nyílt gokart bajnokságunk az elmúlt években sok lelkes, amatőr gokartversenyzőt vonzott, és bízunk benne, hogy ez a tendencia 2018-ban is folytatódik! Ahogy tavaly, az idei évben is több ponton igazítottunk a lebonyolítási rendszeren, amire azért volt szükség, hogy még gördülékenyebb legyen a rendezés, és mellette még izgalmasabb, bevállalósabb futamokon vegyenek részt a versenyzők. 

OLVASS TOVÁBB és tudd meg a részleteket!

2014. május 6.

Annak ellenére, hogy nagyon hideg volt sokan jöttek el a Váci Gokart Bajnokság első futamára. Akik komolyan vették a versenyzést azok gokartba ültek így egy 15 fős maggal indult az idei szezon.

A -2 fok ellenére külön gratulálunk minden résztvevőnek aki ott volt!

2013. március 18.
» tovább a részletekhez: Startolt a VGB Ausztrál futama

Ha esik az eső egyből kevesebben indulnak el gokartozni. Ha esik az eső, nekünk is nehezebb a munkánk. Ázik minden pályabíró és segítő, zászlólengető és fotós... Elázik a technika is, az összes gokart úgy néz ki, hogy sírva fakadna bármelyik szerelő... De valamiért mégis megéri, mert a verseny ilyenkor a legbrutálisabb, legélvezetesebb, leg-kiszámíthatatlanabb...

2012. július 23.

Óriási igény volt a 3 órás versenyünkre, pedig még van hátra 5 nap! A június 22. pénteki gokart futam MEGTELT!!!

Mivel jelentősen több csapat jelentkezett eddig, mint ahány gokartot indítani tudunk egyszerre, megszervezzük a 3 órás gokartverseny 2-t is 1 héttel későbbre. A jelentkezés folytatódik...

2012. június 18.

Kollégák, osztálytársak, barátok vagy családtagok? Az most mindegy, milyen összetételben, csak ütőképesek legyetek együtt! Mi főzünk vacsorát és betárazzuk a több tálcányi sört... na és persze 8 gokartot egy exkluzív 3 órás gokartversenyre!!!

Nagyon várunk téged és csapatodat is, de vigyázz! - csak 8 csapatot tudunk fogadni, foglald le gokartod már most! Érdekel minden részlet?

2012. június 4.
» tovább a részletekhez: 3 órás gokartverseny jelentkezés

A 2012 Gokart Bajnokság III. futama arra a hétvégére esett éppen a GokartVácnál, amikor Michelisz Norbi és a WTCC a Hungaroringen tartotta a túraautó világbajnokság aktuális futamát. Norbinak szívből gratulálunk! A mi versenyünkön is dupla futamot tartottunk ennek örömére, tehát két versenyt mentek egymás után a srácok és a WTCC mintájára 1 gördülőrajtos és egy állórajtos menetet rendeztünk. Az egészet bonyolította, hogy kicsit fellocsoltuk a pályát, hogy még izgalmasabb legyen a gokartverseny! Kíváncsi vagy a részletekre?

2012. május 7.
» tovább a részletekhez: Gokartverseny WTCC mintára

Ha nem voltál ott a Váci Sulik aszfaltszaggató gokartversenyén, elképzelni sem tudod, micsoda versenyből maradtál ki. Már pár órája vége, de még mindig a hatása alatt vagyok. Sajnáljuk, hogy nem sikerült minden iskolának képviseltetni magát, viszont akik ott voltak, azoknak már ezért jár egy külön gratulációt, hiszen a becsületes készülés nagyon meglátszódott a lelkes iskolai csapatokon. Külön dícséret jár azoknak a suliknak, akik tanári segítség nélkül is összeállították a saját mezőnyüket! Kíváncsi vagy, hogyan láttuk mi a versenyt? Olvass tovább, és szólj hozzá! ... új oldalunkon már ezt is lehet! 

2012. április 6.

  • Te is vácra jársz gimibe, középiskolába?
  • Szeretnél egy ingyenes gokartozásban részt venni?
  • Örülnél egy VIP versenyzői kártyának amivel 1800 Ft helyett mindössze 1000 Ft- ért mehetsz a váci Gokartpályán?

Pont egy ilyen versenyt szervezünk és TE IS RÉSZT VEHETSZ RAJTA! Annyi a dolgod, hogy regisztrálj versenyzőnek weboldalunkon ITT majd nyomtasd ki a VIP edzésre jogosító versenyzői kártyádat, amivel igénybe veheted a kedvezményes gokartozást akárhányszor április 6-ig !!! Érdekelnek a verseny részletei? Olvass tovább....

2012. március 22.
Subscribe to gokartverseny