...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Indy15 race

2019. február 16. 15:30

 

Hogy teszene egy olyan verseny, amelyen két sorba fejlődve gördülőrajtból kell elindulni, és legalább 30 kört teljesít minden résztvevő a futam során?

Még szép, hogy egy ilyen kihívásra csak igent lehet mondani! Szombati versenyünkön a fent említett feladatokat kell megoldani azoknak az amatőr gokartosoknak, akik kipróbálnák magukat egy rendhagyó váci gokart versenyen. Ez nem bajnokság! Nem gyűjtünk pontokat! Csak beülsz, 1 izgalmas verseny tele ellenfelekkel és Tiéd a pálya! Tetszik? Felkészültél? Akkor olvass tovább >>>

 

Az Indy15 race elnevezésű amatőr gokartversenyt a 2019-es szezonban indítjuk el, és a "demó" futama február 16-án kell megrendezésre a váci pályán. 

A versenytípust a klasszikus Indy500-as verseny ihlette: egy olyan gokartos erőpróbáról van szó, amelyen több soros gördülőrajtból kezdik meg az indulók a futamot. Pontosságot, koncentrációt és a 15 perces versenytáv okán megfelelő kitartást is kíván, akárcsak egy dupla futamos vagy félórás verseny. A nevezési díjba 5 körös kvalifikáció és 15 perces verseny tartozik! A kvalifikáció érdekessége és egyben egyedisége, hogy a mindenkori pályavonal fordított irányában kell teljesíteni. Egyszerre max. 9 gokart fog versenyezni kategóriánként.

Az új Sodi GT4 gokartokkal minden eddiginél izgalmasabb és élvezetesebb versenytípusra van kilátás! Olvass itt az új gokartokról:

Sodi GT4 270 ccm gokartok

 

Az Indy15 race elnevezésű amatőr gokartverseny 2019-ben minimum 6 alkalommal kerül megrendezésre, méghozzá a megszokott szombat délutánonként. Bátran vágj bele ebbe a kalandba, hiszen amellett, hogy óriási élmény, remek felkészülést jelenthet akár a VGB Grand Prix, akár a félórás versenyekre is. Egy igazi kihívás saját magaddal szemben is, felmérheted, hogy 15 perc alatt hány kört tudsz megtenni!

 

Tehát az ellenfeled nem csak a többi versenyző, hanem a köridő és a körszám is ;)

Amit a szombati verseny ad neked:

1. egy abszolút új versenytípus első felvonásának főszereplője lehetsz

2. rendkívül technikás, kiváló vonalvezetésű pályavonalon versenyezhetsz

3. koncentrációd és vezetéstechnika tudásodat fejlesztheted

 

A verseny időpontja: 2019. február 16. szombat 16 óra

Érkezés a versenyre: szombaton 15:30-ig

Kategóriák: könnyű súly (max.75 kg), nehéz súly (min.80 kg)

Időmérő: kategóriánként 5 kör (fordított pályairányban)

Verseny: 15 perc (normál pályairányban)

Nevezési díj: 5900 Ft / fő

Díjazás: kategóriánként GokartVác érmek a dobogósoknak

 

Jelezd ezen a felületen kérlek, hogy számíthatunk rád a szombati versenyen! Köszi... :)

Keresztnév, becenév, teljes név... mindegy, csak a létszám miatt fontos :)
Elég, ha csak körülbelüli érték adsz meg, a pályán úgyis lesz mérlegelés...