...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Ezen a gokart bajnokságon nem indulhat bárki...

... ha nem felesz meg egy-két fontos kritériumnak, ugyanis indul az az Őszi Gokart Bajnokság, ahol a legelszántabbak csapnak össze az egyre népszerűbb Gokart Vác Bajnoka címért! Hogyan lehet ezen részt venni? Mik lesznek az értékes nyeremények? Kit kell legyőznöd, hogy bajnok legyél? Mivel jár ez a dicsőség? Most biztos rengeteg kérdésed van. Tudd meg a választ azonnal, itt...

A Gokart Vác bajnokának lenni nem csak egy plusz érem a falon...

Pénzes Attila - háromszoros GokartVác BajnokSzezonról szezonra jönnek a friss gokartversenyző jelöltek, hogy elnyerjék ezt a címet, amirt már 3. alkalommal ugyan az a személy birtokol. Mit tudhat Ő, amit olyan nehéz megcsinálni?

 • utánozhatatlan köridő?
 • agresszív stílus?
 • állandó első hely megszerzése?
 • tizenéves tapasztalat?

El sem hinnéd talán, hogy egyik sem kimondottan jellemzi 3x-os gokartversenyző bajnokunkat. Akkor miért ne tudnád Te is megverni őt???

Képzeld el, hogy Te vagy a verhetetlen Gokart Bajnok...

Szeretnéd a magasba lendíteni a kupát a sorozat végén? Ugye jó lenne megnyerni az értékes ajándékot... az ingyenes gokartozási lehetőségeket, amivel még tovább fejlődhetsz? Milyen érzés lehet, hogy rólad készülnek a videóink... a plakátok... reklámok... és mindenki más csak arra vágyik, hogy Téged győzzön le? Képzeld el nagyon erősen és legyen egy határozott célod, mert Pénzes Attila is ebben kifejezetten jó!

 • Sokan tudnak jobb időt menni mint Ő!
 • Többen képesek megnyerni futamokat is ellene.
 • Vannak jóval agreszívabb versenyzők mint Ő
 • és van aki régebb óta versenyzik mint Attila

... de Ő mindnél jobban szeret a dobogó tetején állni a Bajnokság végén. Megfontolt, rutinos de kellően ravasz. A tehnikája pedig csiszolt és könnyed. Dehát ezt TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI!!! 

Mi kell tehát ahhoz, hogy az Őszi Gokart Bajnokságon tarolj?

A Gokartversenyzéshez sok minden kell...Szükséges, hogy minden versenyre elgyere - de legalább 4-re, mert a kitartás nélkülözhetetlen. Akkor is itt kell lenni, ha az első nem sikerült tökéletesen, mert lesz, ami másnak nem sikerül majd és akkor bezsebelheted a pontokat! Persze ha nem a bajnokság megnyerése a cél, szabadkártyával is beszállhatsz 1-1 futamra.

Ismered a szabályokat? - Ez a verseny nem a most tapogatózóké. Ide csak azokat a gokartsulit, gokart tábort végzett versenyzőket várjuk, akik már ismerik a képzéseinkről a zászlójelzéseket, sportszerűek és jó néhány kört megtettek már gokarttal... - Te ilyen vagy?

Nem csak GokartVácosoknak! - nem nálunk jártál gokart iskolába? Ne aggódj, a lényeg, hogy tanultad a gokartozást és nem lep meg egy kék zászló lengetése például! Ugye tudod, mit jelent? Ha igen, akkor itt a helyed, menj egy kvalifikáló kört és nevezhetsz!

Versenyezni akarás - mert abban lesz részed bőven! Lehet, hogy nem ezen a bajnokságon leszel egyből aranyérmes, de mindig lesz kivel összemérned magad, ami elengedhetetlen, hogy jobb versenyző légy. A stopper órától nem leszel jó csatár ;) Versenyezz hús vér ellenfelekkel!

Mi vár rád, ha indulsz a GokartVác Őszi Gokart Bajnokságán?

A versenyeken a következőkre számíthatsz:

Őszi Gokart Bajnokság Vác5 gokartverseny Forma 1 mintára - 5 különböző hétvégén, 5 trükkösen összeállított verseny / vizes pálya, retro verseny, fordított menetirány.../ - gondoskodunk róla, hogy 5 különböző versenypályán érezd magad, akár a Forma 1 sztárjai!

Bajnoki pontszerzés - minden versenyen bajnoki pontokat adunk, így alakul ki az 5. versenyre a végső állás, ami alapján kihírdetjük a bajnokot! 1 versenyt azonban mindenkinek el kell dobni, így ha hiányzol 1 versenyről, vagy csak nem a Te napod volt, azt a versenyt nem számoljuk be. Mindenkinek a 4 legjobb számít!

1 verseny felépítése: Vár rád 3*10 kör bemelegítés - ismerd meg a pályát, összehangoljuk a gokartokat, melegítsd be magad is mentálisan, fizikálisan.
Utána 5 kör időmérő - nem verseny, időmérő! Egyetlen egy legjobb körrel dől el a rajtrácson lévő helyed!
Legvégül 15 kör verseny - versenyenkén érmes díjazás és ekkor regisztráljuk a megszerezett pontjaid - akár a Forma1-ben!

Ellenfelek sorozata - azért nehéz fejlődni, mert ritkán van jó ellenfeled! A jó köridő begyakorlása kevés a győzelemhez. Amikor más is harcol ellened, hogy ne Te lehess a legjobb, annál izgalmasabb dolog nincs. Minőségi ellenfelet azonban csak egy ilyen versenysorozatban lehet szerezni. Nem aput kell megverni, nem a szomszéd havert, aki nem gokartozik... olyat mint Te, aki szintén sokat gyakorolta! Ez az igazi kihívás, nem?

Temérdek ajándék és meglepetés - a váci Gokart Bajnokság sorozatokban nyerni a legjobbb, de nem jár rosszul senki aki részt vesz. Rengeteg apró megkepetés várja azokat, akik részt vesznek a bajnoki sorozatban... kezdve mindjárt a regisztrációval!  - de erről még lesz szó! Ezen a bajnokságon sem lesz másként.

Résztvevőink a következő nyereményekért harcolnak az Őszi Gokart Bajnokságban:

Egy menő TABLET az első helyezetté - amin a GokartVác.hu oldalát is nyomonkövetheted, facebookozhatsz, videót nézhetsz...
(a kép illusztráció)

A Bajnokság végeredményét trófeákkal díjazzuk, versenyenként a dobogósok pedig érmet kapnak. A többi résztvevő is számíthat meglepetésekre gokartos ruházat, felszerelés, ajándék gokart bérletek formájában. 

 Gokart Bérlet Vác 

A dicsőségen túl értékes nyereményekért is küzdenek versenyzőink...

Ugye látod már milyen remek versenynek nézünk elébe?

Ráadásul érdemes tudni, hogy idei gokartsulinkban több mint 80 diák regisztrált, így bizonyosan nagy érdeklődésre számíthatunk a Bajnokság iránt. Sok gokart versenyző közül igazán szép nyerni! Most már szerintem minden tudsz, csak az árról nem beszéltünk és a jelentkezésről.

Hogyan nevezhetek és mennyiért?

Összegezzük mi és mennyibe kerül. Tehát a nevezéssel a következőket kapod:

 • 5 verseny alkalmanként 50 kör gokartozással
 • versenyzői VIP kártya - hogy olcsóbban edzhess a versenyre
 • minden versenyen kategóriánként dobogós éremosztás
 • temérdek megnyerhető ajándék több száz-ezer forint értékben
 • a bajnokság első három helyezettjének bajnoki trófea jár
 • a nyertes pedig a menő TAB-ot is megnyeri

Nevezés 6 éves kortól!
/ igény szerint több kategóriát indítunk / 

A versenyek árait úgy találtuk ki, hogy minél több versenyen veszel részt, annál olcsóbb a nevezésed. Szeretnénk egy remek árat biztosítani annak is aki egyszer jön el kipróbálni magát, de ezzel a rendszerrel jutalmazzuk azt, aki tényleg komolyan szeretné végigvinni a bajnokságot!

1. versenyeden való részvétel 8000.-

2. versenyeden való kedvezményes részvétel 7000.-

3. versenyeden való szuper kedvezményes részvétel  6000.-

4. versenyeden való szuper kedvezményes részvétel 6000.-

5. versenyeden való EXTRA kedvezményes részvétel 5000.-

és itt még nincs vége...

NEVEZZ AZ ELSŐK KÖZT az egész gokartverseny sorozatra...

Ajándék kesztyű a komoly gokart versenyzőknek

...amely árában benne az összes kedvezményes díj, tehát csak 32.000 Ft  + válassz magadnak egyet valódi gokartos kesztyűink közül 3900 Ft értékben INGYEN!

Nos, érdemes kitartónak lenni, ugye??? De mi lesz, ha most nem indulsz a gokart klub versenyén?

Bele se merek gondolni, hogy nem fogott meg kivételes ajánlatunk amelyben ennyi extra vár. De ha mégsem indulsz akkor sajnos...

 • nem tudod meg, mennyit fejlődtél idén
 • nem tudod meg, hogy remek versenyző vagy, vagy sok még a tanulnivalód, vagy netán kiemelkedő tehetséged van a versenyzéshez amit nem szabad veszni hagyni
 • nem versenyezhetsz már idén ilyen jól képzett csoport ellen, ahol igazán dicsőség nyerni
 • nem kaphatod meg az egyre olcsóbb versenyézés extráját és az ajándék kesztyűt
 • esélyed nincs TAB-ot, kupát, bérletet és más ajándékokat  megnyerni azzal, amit igazán szeretsz!

Ne halogasd a döntést, mert eszméletlen nagy versenyről maradhatsz le! Töltsd ki jelentkezésed itt és most, a befizetés pedig az első versenyig bármikor megtörténhet!

Versenyek időpontjai:

A Klub gokartversenyei minden alkalommal 10.00-kor kezdődnek! A versenynapok pedig ezek:

 1. 2012. szeptember 8 - szombat;
 2. szept. 15. szombat;
 3. szept. 29. szombat;
 4. okt. 13. szombat;
 5. okt. 28. VASÁRNAPI ZÁRÓFUTAM

Jelentkezés:

A spamat mi sem szeretjük, ezért soha nem adjuk ki adataid másnak. Valós, használatban lévő email címet adj meg, mert az olcsóbb edzéshez szükséges kuponod erre a címre küldjük!