...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Gokart versenytípusok

ISMERD MEG HÁNYFÉLE GOKART VERSENYTÍPUSSAL VÁRUNK VÁCON!

Ha háziverseny jellegű programot keresel, de ismeretlen, jófej gokartosokkal küzdenél meg, ITT számos alternatívát találsz nehézségi fokkal megjelölve...
 
Keresd meg a GokartVác izgalmas versenytípusai között azt, amelyen Te is szívesen elindulnál 2018-ban! Váltsd valóra az álmod! VERSENYEZZ NÁLUNK!
 
 
DUPLA FUTAMOS TOURING VERSENY /Kezdők részére is/ - Az egyenlő esélyek versenye, ami miatt az egyik legkedveltebb versenytípusunk. A WTCC (Túraautó-világbajnokság) mintájára két futamból álló verseny, amely során a 3 körös időmérőn elért eredmények az első futam rajtsorrendjét állítják be, míg a második futamra megfordítjuk a rajtrácsot, így az időmérőn hátul végzők rajtolhatnak az élről. Rendkívül izgalmas versenytípus, ami egyben nagy kihívás is. Minden korosztály számára ajánlott! A versenyzők közötti súlykülönbséget súlyozással egyenlítjük ki.  Nevezési díja 6000 Ft / fő, indulás 3 kör kvalifikáció alapján sima és fordított rajtrácsról két 20 körös futam során!
Egyszerre 8 gokart versenyzik A-B döntőben! A részletekért katt IDE
 
ENDURANCE CSAPATVERSENY /Kezdők részére is/ - A leghosszabb versenytípusunk. 120 perc versenyidő, az induló csapatok számától függően meghatározott időtartamú etapokra felosztva. Az etapok időtartama, valamint a versenyen használt gokartok is mindenkinél megegyeznek, és az etapok közötti váltásokra 30 másodperc áll rendelkezésre minden csapat esetében. A bokszkiállásos váltások alkalmával pilótacserére és taktikai súlyváltoztatásra van lehetőség. 2-6 főig ajánlott egy csapatot alakítani. Ha gyakorlottabb gokartosok vagytok, kisebb létszámmal is elérhettek kiváló helyezést. Nevezési díj 25.000 Ft / csapat. A csapatversenyen igény szerint étkezést is biztosítunk (foglaló befizetése szükséges). Max. 8 csapat indulhat! A további részleteket ITT találod a versenyről
 
AMATŐR BAJNOKSÁG VERSENYZŐKNEK (VGB Grand Prix - kezdők részére is) - 2018-ban 13 pontszerző futamből álló, bokszkiállásokkal tarkított, izgalmas versenytípusunk amatőr gokartosok és versenyzők számára. Azoknak a gokartosoknak ajánljuk, akik korábban már indultak legalább 1 versenyen és rendelkeznek minimális versenyrutinnal és szabályismerettel. A nevezési díj 5 kör időmérőt - amely a rajtsorrendet állapítja meg - és 35 körös versenyt tartalmaz. A nevezés 8500 Ft / fő. Három súlykategóriábanban, létszámtól függően több futamban kerül megrendezésre. Díjazás serlegekkel, dobogón történik! Év végén díjátadó ünnepség keretében bajnoki kupákat kapnak a legjobbak!  A további részletekért katt IDE
 
 
FÉLÓRÁS VERSENY /Haladók részére/ - Az egyik legnehezebb versenytípus. Gyakorlott amatőr versenyzőknek ajánlott, akik megerőltetés nélkül képesek akár 4-5 db nyolc perces gokart menetet teljesíteni. A jó állóképesség elengedhetetlen, ahogy a megfelelő mentális állapot is. A program 3 kör időmérő edzésből, és 30 perc folyamatos versenyből áll. Két kategóriában küzdenek meg az indulók. A dobogós versenyzőket érmekkel díjazzuk. Nevezési díj: 7000 Ft. A részletes leírást ITT találod.
 
 
EGYÓRÁS egyéni VERSENY /Haladók részére/ - 2018-ban újra visszatérő versenytípus, amely során 3 körös időmérőn dől el, hogy melyik induló rajtol az élről. Az egyórás verseny 2 súlykategóriában kerül megrendezésre, és 60 perc folyamatos versenyből áll. Ez a versenytípus jelenleg a leghosszabb és fizikailag a legnagyobb kihívást jelentő megmérettetés a váci pályán. A részvételi díj 12.500 Ft/fő.
 
 
INDY15 race /Kezdők részére is/ - A félórás verseny "kistestvére", de mégsem szabad félvállról venni. Akárcsak a dupla futamos verseny, az Indy15 race is igen különleges megmérettetés, hiszen itt kétsoros gördülőrajtból indul a verseny. 5 kör időmérő alapján 15 perces verseny kerül megrendezésre 2 kategóriában. Ha háziverseny jellegű programot keresel, az egyik legjobb választás számodra. A nevezési díj: 5900 Ft. Olvass tovább a részletekért.
 
 
HÁZIVERSENY FORMA-1 mintájára - Családi összejövetelekre, baráti társaságoknak, legénybúcsúra, csapatépítő tréningekre ajánljuk. A résztvevők szervezhetik maguknak a programot, ha ismerősök, barátok, vagy a szervezést a gokart pályára bízzák, és ismeretlenül egymással versengenek. Érmekkel díjazzuk! Egyszerre max. 8 fő versenyzik.
8 perc bemelegítés, 8 perc időmérő és 15 körös verseny rajtrácsról, lámpás indítással - 7000 Ft / fő
 
HÁZIVERSENY FORMULA-EXTRA  -  Az alap háziverseny bővített, nagyobb állóképességet és kitartást igénylő változata. Családi összejövetelekre, baráti társaságoknak, legénybúcsúkra, csapatépítő tréningekre ajánljuk minimum 4 főtől. 
2 x 8 perc szabadedzést, 8 perc időmérőt és 20 körös versenyt tartalmaz rajtrácsról, lámpás indítással - 9900 Ft / fő
 
KLUBVERSENY - A www.gokartklub.hu által szervezett versenyek, bajnokságok. A Gokartklubot azoknak a gyerekeknek, fiataloknak hoztuk létre, akik a GokartSuli és Gokart Tábor oktatásai után is szeretnének szervezetten összejönni gyakorlásra, barátságos versenyzésre hasonló tudású és korú társaikkal. Több fordulós tavaszi és őszi bajnoki sorozatokat és egy-egy hétvégi versenyt is szervezünk számukra. Bajnokságainkat nagyobb nyereményekkel, gokartbérlettel díjazzuk!
 
 
 

A felsorolt gokart versenyeket folyamatosan megrendezzük és Te is részt vehetsz rajtuk!

KÉRD ÉRTESÍTÉSÜNKET, ÍGY BIZTOS NEM MARADSZ LE EGYIK ESEMÉNYÜNKRŐL SEM:

A GokartVác soha nem adja ki adataid harmadik félnek és szezonban a hétvégi versenyekről, akciókról, nyereményjátékokról értesítünk e-mailben.

 

 

Szeretnéd tudni, mennyiért gokartozhatsz nálunk? KLIKK IDE >>>