...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Akciós gokartozás kiegészítő képzéssel minden hétköznap

Várod már az igazán jó időt? A napsütés mellé 2019 márciusától idén is marad a kedvezményes hétköznapi gokartozás a váci pályán. Gokartozz jó áron jó sokat, és mi segítünk neked a legtöbbet kihoznod magadból!

Ha már végre jó az idő, töltsd a szabadidődet Vácon, ahol a megszokott családias környezetben várunk Téged!

 

Olvass tovább, és fedezd fel, hogy mit tartogat számodra Vác!

Szeretsz gokartozni, de csiszolnál még a tudásodon?

Ha jól gokartozol, de még jobb szeretnél lenni, vedd igénybe a kedvezményes napijegyünk mellé járó kiegészítő képzést, ami segítségével látványosan javulhatnak köridőid. A javuló köridőkkel párhuzamos a hangulatod és az önbizalmad is egekbe fog szökni. A jó hangulatú gokartozásodat többek között a színvonalas kiszolgáló helyiségeink, a monitorokon követhető köridők és a 270 ccm-es Honda motorokkal szerelt Sodi gokartjaink is hivatottak biztosítani számodra változatosan alakítható aszfaltozott, szabadtéri pályánkon.

Profi vagy, és jó sokat mennél jó áron?

A hétköznapokon elérhető akciós napijegy egyenesen neked  lett kitalálva. Közel háromnegyed órát mehetsz 8 perces  futamokra bontva, ráadásul mindezt baráti áron teheted meg. A  köridők javítása mellett az állóképességed fokozására is biztos  edzést jelent az akciós csomag. Ja, és még egy profinak is  segíthetnek a szakavatott szemek, amelyek kívülről könnyebben kiszúrják az apró hibákat, és hasznos tanácsokkal láthatnak el. Ja, és egy hónapban egyszer akár a Formula bajnok autóversenyző Magyar János is segíti az oktatást. Ne habozz, itt a kiváló alkalom, hogy még tovább gyorsulj a váci  pályán.

Gyertek csapatban mókázni!

Ne ródd egyedül a köröket! Hozd magaddal barátaidat is, és vegyetek részt egy extra kihíváson, ahol haveri alapon megküzdöttök egymás ellen. Nem mindennapi élményben lesz részetek.

 

Az egész nap a tietek!

A kedvezményes napijegy arra a napra szól, amelyiken megváltod. Nyitvatartási időn belül viszont úgy osztod/osztjátok szét a futamokat, ahogy a kedvetekből telik, szóval tarthattok nyugodtan hosszabb szünetet is. Lehetőség van pályánkon asztaliteniszezni, csocsózni, de akár sütögetni vagy focizni is. Ha megszomjaztok vagy megéheztek, büfénkben felfrissíthetitek magatokat.

 

Az akciós gokartozásra minden hétköznap 12-19 óráig van lehetőséged szabadtéri gokart pályánkon.*

5 x 8 perces csomagajánlatban kínáljuk a kedvezményes napijegyeket hétfőtől péntekig.*

Ha tetszik a hétköznapi akció kiegészítő képzéssel, kérünk regisztálj, hogy értesülj minden kedvezményünkről:

 

 

 
 
 

Az akciós napijegy ára:

Felnőtt gokart (Honda 270 ccm / 11 Le):  5 x 8perc  8900 Ft /fő (oktatással együtt)

Havonta egyszer akár a Formula autós gyorsasági bajnokkal, Magyar Jánossal együtt is edzhetsz, így ugrásszerűen javulhat a vezetéstechnikai tudásod!

Az extra edzések időpontjairól érdeklődj pályánk elérhetőségein!

 

 

*Az akciós napijegyet nincs lehetőség több személy között megosztani, és csak az adott napra érvényesek

 

Kérünk, hogy az időjárási feltételeket is vedd számításba, amikor indulsz gokartozni! Elérhetőségeinken lépj kapcsolatba velünk, tájékozódj a nyitva tartásról, és kérünk jelentkezz be előre!

Pályafoglalás ITT