...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Gyermek oktatói centrum minden pénteken

Szeretnéd, ha gyermeked higgadt, megfontolt résztvevője lenne majd a közúti közlekedésnek?

Gokart oktatói centrumunkban minden alapvető készséget elsajátíthat gyermeked ahhoz, hogy biztonságos vezetővé váljon.

Olvass tovább, és ismerkedj meg a gyermek oktatói centrum felépítésével, programjával és szakmai tematikájával!

 

Mi a program célja, és milyen készségeket fejleszt?

Mint minden szülőnek, nyilvánvalóan számodra is az a legfontosabb, hogy gyermekedet mindig egészségben és biztonságban tudd.

Ez még akkor is rendkívül fontos szükséglete lesz egy szülőnek, amikor gyermeke már önállóan éli majd az életét, és a szüleitől sokkal függetlenebben teszi a saját dolgát. 

Ekkor már jóval kisebb mértékben van közvetlen ráhatásod gyermeked cselekedeteire, így értelemszerűen előtte szeretnéd konstruktív életvezetésre, és felelősségteljes gondolkodásmódra nevelni.

A Gokart Sport Vác és kifejezetten az oktatói centrum ebben a nevelési folyamatban segíthet rengeteget számodra, hiszen célzottan a kontrollált közúti közlekedésre oktatva vezeti be gyermekedet ebbe a veszélyes világba.

A fejlett vezetéstechnikai tudás mellett legalább annyira fontos, hogy a közúti közlekedés résztvevőjeként gyors, és pontos helyzetfelismeréssel, valamint helyes ítélőképességgel rendelkezzen majd gyermeked. Ezek a készségek elsősorban a balesetek elkerülése miatt rendkívül fontosak!

Kik vehetnek részt, milyen korosztálynak szól?

Nem kell előképzettséggel rendelkeznie gyermekednek ahhoz, hogy részt vegyen programunkban. Bárki jelentkezhet, aki a minimális testmagasságot eléri. Nincs alsó korhatár megszabva, de minimum 120 cm magasnak kell lennie a gyermeknek ahhoz, hogy biztonságos el tudja vezetni a legkisebb gokartokat. A gyerek gokartban maximum 160 cm-ig férnek el, a felnőtt gokartokat már 150 cm-től használhatják. A felső korhatár 18 év. Várunk minden aktív, az autósportokat kedvelő fiúkat és lányokat, akik szeretnének megismerkedni a biztonságos vezetés élményével.

Kik az oktatói centrum trénerei?

A Gokart Sport Vác két alapítója, Szlovák Zoltán és Horváth Zsolt a Váci GokartSuli keretében 1999-től oktatja a gokartozást és neveli helyes közlekedési morálra a fiatalokat.

A nyári szünetekben tartott GokartSuli és Gokart tábor tanfolyamain a Kesjár-féle módszert alkalmazva értek, és érnek el a mai napig is kimagasló eredményeket több, azóta magasabb kategóriákban versenyző fiataloknál. Azok a gyerekek, akik nem versenyzési szándékkal vesznek részt évről évre táborainkban, ők is olyan szakértő felkészítést kapnak képzéseinken, amely kitűnő alapot jelenthet a magabiztos közlekedéshez.

A szakmai stáb harmadik tagja Kovács György, aki országos amatőr gokart bajnok versenyzőként egészíti ki a szakmai programot. A versenyeken szerzett tapasztalatai mind a vezetéstechnikai, mind a mentális felkészítésben segíti az oktatói centrumot és nyári táborokat.

Milyen gokartokkal tanulnak meg vezetni a gyerekek?

A gyerek gokartok Sodi vázas, 120 ccm-es Honda motorral szerelt egyforma járművek, állítható üléssel, pedálokkal és kormánnyal. A felnőtt gépparkban Caroli vázas, 270 ccm-es Honda motorral szerelt gokartok teljesítenek szolgálatot. A felnőtt gokartoknál is állítható az üléstávolság, továbbá kétféle motorbeállítással közlekedhetnek: 100%-os teljesítményen, illetve kb 50-60%-on. A magasabb gyerekek a felnőtt gokartokat is használhatják kisebb teljesítményre állítva. Minden gokartunk fejtámlával, és körkörös ütközésvédelemmel van ellátva. Szabadtéri gokart pályánk végig gumifalakkal határolt, így maximális biztonságban vezethetnek a gyerekek.

 

Szeretném elkezdeni a regisztrációt:

E-mail cím:*
Szülő neve:*
Gyermek/gyermekek neve:*
Melyik pénteken jöttök a képzésre?:*
Telefonszám (Pl. 06207788223):*
Adatvédelmi szabályzatot elfogadom:* igen

Mikor vannak a foglalkozások?

Az oktatói centrum képzései minden pénteken 18 órától kezdődnek és az adott nap programjától függően 60-70 percet ölelnek fel.

 

A program szakmai tematikáját, módszertanának felépítését, és az elméleti/gyakorlati időtartamokat a regisztrációt követően küldjük el a megadott e-mail címre. A várható költségekről is e-mailben tájékoztatunk.

A regisztráció után figyeld elektronikus postafiókod, ugyanis hamarosan leveled érkezik.

 

 

Ajánlott oldalaink:

>> EGÉSZ NAPOS NYÁRI TÁBOR <<

>> GOKARTSULI A NYÁRI SZÜNETBEN <<