...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Ruházd fel magad a 2019-es versenyszezonra!

Ki az, aki nem szeretne egy vagány bukóban "feszíteni" az amatőr versenyeken, vagy kényelmes overálban róni a köröket?

Naná, hogy ez alap egy gokart versenyző számára. Nézz be, és tudj meg többek a kartos felszerelésekről!

 

Még szép, hogy egy praktikus gokartos cipő, vagy tapadós gokartos kesztyű nélkül sem az igazi a versenyeken való indulás, főleg ha rengeteg kép is készül az emberről. :)

 

Ha megfelelő ruházaton töröd a fejed, de még nem tudod pontosan, hogy mit és mennyiért szeretnél  vásárolni, a legjobb helyen jársz.

 

Nézz körül gokart shopunkban az internet segítségével, mi pedig minden felmerülő kérdésedre azonnal válaszolunk, hogy a lehető legideálisabb döntést hozd meg.

Máris benézek a gokart shopba

 

Mik a legfontosabb gokartos felszerelések?

Véleményünk szerint mindig a biztonság az elsőszámú szempont, a divat és a megjelenés csak másodlagos. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy biztonságos bukósisak ne lehetne extra vagány, de sokkal fontosabb, hogy például megfelelő héjszerkezetű legyen, illetve hogy a biztonsági előírásoknak megfeleljen.

 

Amennyiben sűrűn veszel részt gokart versenyeken, legyenek azok akár a "legegyszerűbb" amatőr futamok is, a nyakvédő használata is szinte kötelező. A fej után a nyak az egyik legsérülékenyebb testrészünk, így annak védelme kiemelt fontosságú. Gokart shopunkban természetesen különféle nyakvédő széles választéka megtalálható.

 

A test védelme, azon belül is a sérülékenyebb bordák megfelelő fedezete szintén a prioritási lánc elején található. Ha nem szeretnél kellemetlen meglepetéseket egy-egy ütközés alkalmával, érdemes akár jobb bordavédőt is beszerezned.

 

A versenyzői overálokra szinte mindenki úgy tekint, mint a stílusos megjelenés egyik darabjára, pedig számos védelmi funkciója is van. Ha könnyebb, egyrétegű overált szeretnél, számos színből választhatsz, szóval könnyen megtalálod az egyéniségednek megfelelőt. Az egyrétegű overál előnye elsősorban a kedvezőbb árfekvése, és emellett különböző külső körülményektől is megvéd, mint például kisebb eső, por, olaj, vagy könnyebb sérülésekkel szemben. A többrétegű overálok ezzel szemben komolyabb sérülések ellen is hathatós védelmet jelenthetnek, sőt hűvösebb, szelesebb időben sem kell fáznod. A legkomolyabb homológ overálok pedig akár magasabb autósport kategóriákban is használhatók, bizonyos körülmények között tűz ellen is védelmet biztosíthatnak viselőjének. 

 

A gokartos cipők nem csak kényelmesek, de talpuk csúszásgátló réteggel is rendelkeznek, hogy minden szituációban segítségedre legyenek. Ezen felül természetesen különböző hatásfokig külső hatások ellen is védelmet nyújtanak.

A versenyzői kesztyűknek is számos előnyük van az esztétikus megjelenésen túl, mint pl. az alacsonyabb hőmérséklet, vagy kisebb sérülések elleni védelem, illetve a gumizott tenyerűek megfelelő tapadást biztosítanak a kormánykeréken.

Már egy amatőr verseny során is jelentős mennyiségű vizet veszíthetünk, így az izzadtság kezelése sem elhanyagolható dolog. A bukósisak alá érdemes gokartos maszkot húznunk, amivel kíméljük a sisakunkat, és a fejednek is jóval komfortosabb érzés lesz a futamok alatt.

 

Mint láthatod, a gokartos felszerelések széles palettájából választhatsz, így érdemes alaposan körbenézni, és jól megfontolni, hogy mi az, amire mindenképp szükséged van. Előfordulhat, hogy időközben számos kérdés felmerült benned, amivel kapcsolatban szeretnél szakértői válaszokat kapni.

Lépj be gokart shopunkba, és válassz stílusodnak megfelelő ruházatot és kiegészítőket! Csupán egy kattintás, és máris teljes lesz a versenyzői ruhatárad:

Megnézem a ruházatokat és kiegészítőket