...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Előjegyzés - Vác - Gokartpálya

Gokart-pályfogalalásSzeretnél nálunk gokartozni?

Remek. Jelezd gokartozási szándékod, hogy tudjuk mikor számíthatunk rád. Egy-két dolgot azonban jó ha tudsz előtte:

Kizárólagos pályafoglalás:

azt hívjuk így, amikor azt szeretnéd, hogy kizárólag a Tietek legyen az egész pálya az adott időintervallumban. Ilyenkor a szünetekben sem megy senki más a pályán, ti viszont bármikor visszapattanhattok a gokartokba.

Ajánlott: szülinapi partira, céges bulira, csapatépítő tréningekre

Ára: minimum 5 gokart / 55.000 Ft - kérd árajánlatunkat az űrlapon

Személyi foglalás:

Ilyenkor 1-1 gokartot foglalsz le és előfordulhat, hogy másokkal együtt gokartozol a pályán. Legalább több az ellenfél :) Arra azonban számítanod kell, hogy ezt nagyon pontos időpontra nem tudjuk befoglalni, max. 15-20 perc várakozási idő előfordulhat, főleg hétvégén. Addig viszont vár a büfé ;)

Ajánlott: ha csak mennél pár kört a haverokkal, családdal és nem zavar, hogy más is gokartozik veletek együtt. Ilyenkor a normál bérgokart díjazás van érvényben!

Ára: jellemzően 2100 Ft / menet / fő, de mennyiségi kedvezmények és kuponos akciók is várnak rád. Mindenképpen visszahívunk, hogy foglalásod elfogadtuk-e és megbeszéljük a díjakat is!

F1-es háziverseny foglalás:

Ez nagyobb, min. 4 főtől induló csapatoknak kialakított versenyzési mód, családi, baráti társaságok részére. Főszezon (05.01.-08.31) hétvégéken minimum 6 főtől vehetitek igénybe, emellett 10 % foglaló befizetést is kérünk a foglalást követően. Az időmérő és a verseny alatt rajtatok kívül nem megy más a pályán, ráadásul lámpás, állórajtos futam és dobogós eredményhirdetés, érmes díjazás vár rátok. Viszont előfordulhat, hogy kicsit várni kell, max. 15-20 perc.

Háziverseny-EXTRA foglalás:

Extra igényű, és állóképességű baráti csapatok, céges rendezvények, legénybúcsúk számára kialakított versenyzési mód minimum 4 főtől. Főszezon (05.01.-08.31) hétvégéken minimum 6 főtől vehetitek igénybe, emellett 10 % foglaló befizetést is kérünk a foglalást követően.Több gokartozás, és nagyobb versenytáv vár rátok, utána természetesen dobogós éremosztással megfűszerezve. A várakozási idő 1-1 menet között max. 10 perc.

Egyéni képzéssel foglalás:

Kizárólag hétköznapokon elérhető kedvezményes csomag igény szerint kiegészítő oktatással egybekötve. Csoportosan vagy  1-1 fő részére is elérhető program. 5 x 8 perces futamot tartalmaz, és gokartos tréner segít a köridők javításán. Foglalás esetén a kezdés a megjelölt időpontban történik, és csapat esetén csak ti vagytok a pályán. Egyéni jelentkezés esetén előfordulhat, hogy mások is vannak egyidőben veled a pályán.

Gyermek születésnap foglalás:

Szülinapi zsúrokra foglalhatsz le gokartokat a gyerekek részére 14 éves korig. A szülinapos gokartozáshoz minden gyermek ajándék higiéniai maszkot kap, és a futamok után dobogós díjátadón GokartVác érmekkel jutalmazzuk a leggyorsabbakat. Főszezon (05.01.-08.31) hétvégéken csak korlátozott lehetőségekkel vehetitek igénybe a szülinapi programot. Hétköznapokon 100%-os előre utalás esetén különtermet is tudunk biztosítani számotokra. Amennyiben nagyobb társasággal érkeztek mint 8 fő, érdemes érdeklődni az egyedi ajánlatok után a pályatelefonon.

Nos, sikerült választanod?

Akkor add le a foglalási szándékod és mindenképpen visszahívunk nyitvatartási időben! Ha most indultok és rövid időn belül érkeznétek, akkor inkább telefonálj... vagy ha nem szereted az űrlapokat :)

Utalás, számlázási cím: az esetek többségében minimum 10% foglalót kérünk a teljes program árából, hogy 100%-ban biztosítani tudjuk számotokra a gokart pályát az adott időpontban. Ha utaltok, kérünk, hogy mindenképp adjatok meg számlázási címet, hiszen csak így tudunk számlát kiállítani számotokra. :)

A számlázi címet a pályafoglalási űrlapot kitöltve tudjátok megadni. Köszönjük!

Számlaszámunk: 66000080-10010677 Centrál Tak.szöv.

Tel: 06-30-360-1015

Foglalásodról e-mailben megerősítést kapsz, ha pedig csoportban jöttök vagy foglalt az időpont, telefonon értesítünk.

 

Adatvédelmi szabályzat