...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Váci 5 Próba - Állóképesség

A Váci 5 Próba ezen kihívása az állóképesség jegyében kerül megrendezésre. A legkitartóbb versenyzők - még ha vezetéstechnikailag esetleg hátrányban is vannak - hosszútávon a legerősebb ellenfelek. Ha pedig a gyorsaság is megvan a kimagasló állóképesség mellett, szinte verhetetlenné válik a gokartos.

Ezen a versenyen arra vagyunk kíváncsiak két súlykategóriában, hogy kik azok a versenyzők, akiket nem lehet zavarba hozni egy extra hosszú futammal sem. A kitartás próbáján ugyanis kereken 1 órát kell folyamatosan a pályán tölteni, miközben jobbnál jobb ellenfelekkel kell megküzdeni. Az azonos feltételeket ezen a versenyen is komolyan vesszük, ezért elengedhetetlennek tartjuk a súlyozást mindkét kategóriában.

A 3. próba - az előző versenyekhez hasonlóan - szintén új pályavonalon kerül megrendezésre. A klasszikus nyomvonalunk 1 év után tért vissza, és megannyi kihívást tartogat, így a verseny napjáig nyitvatartási időben folyamatosan van lehetőség edzeni rajta.

Fontos információk

A verseny időpontja: 2017.05.20.  szombat 18 óra

Kategóriák: könnyű súly (50-75), nehéz súly (80-100)

Maximális nevezőszám: kategóriánként 8 fő

Időmérő: 2 perc

Verseny időtartama: 60 perc

Díjazás: gravírozott GokartVác érmek

A nevezés módja: e-mailben az info@gokartvac.hu címen

Edzéslehetőség a verseny előtti napokon

Minden résztvevőnek kedvezményes áron, 8900 Ft-ért biztosítunk 5 x 8 perc edzéslehetőséget a versenyen használt legújabb, klasszikus pályavonalunkon. Aki hétköznapokon veszi igénybe az 5 x 8 perces edzést, kiegészítő szolgáltatásként gokart tréner segíti a versenynapra való felkészülésben. 

Lebonyolítás

Az időmérő során mindkét kategóriában 2 perc áll rendelkezésére a versenyzőknek, hogy a lehető legjobb pozíciót szerezzék meg a rajtrácson. Kategórián belül minden induló külön gokarttal időmérőzik, amelyet sorsolással döntünk el.

A versenyt az időmérőn elért leggyorsabb körök alapján, állórajtból indítjuk. Az a résztvevő rajtol az adott kategória első helyéről, aki a legjobb időt érte el az időmérő 2 perce alatt. 

A verseny 60 perce a rajt pillanatában indul, és az általános versenyszabályok érvényesek, amelyekről az eligazításon is tájékoztatjuk a résztvevőket.

Nevezési díj: 12.500 Ft