...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Váci 5 próba - Mentális erő

A Váci 5 Próba záró felvonása egy minden képzeletet felülmúló, kivételesen egyedi megmérettetésnek ígérkezik. A komplex versenyző képességeinek ékköve a szilárd mentális ereje, amelyre mindig, mindenhol számíthat. Ezen a versenyen az amatőr gokart versenyzők pszichés állapotát koncentrálóképességükön keresztül fogjuk lemérni, mégpedig rendkívül érdekes feladatok elé állítva őket.

A versenyen való részvétel alapfeltétele, hogy az induló már legalább egy szabadedzésen megismerkedett a pályával. Akiknek a versenyt megelőző napokban nincs lehetőségük kilátogatni pályánkra, azok számára a futam előtt is biztosítunk edzéslehetőséget, hogy legalább egyszer gokartozhassanak a verseny helyszínén. 

Természetesen ezen a viadalon is szem előtt tartjuk az azonos feltételek biztosítását, így két súlykategóriában rendezzük meg a verseny.

Fontos információk

A verseny időpontja: 2017.08.19. szombat 18 óra

Kategóriák: könnyű súly (50-75 kg), nehéz súly (80-110 kg)

Maximális nevezőszám: nincs korlátozás

Időmérő: 2 +1 kör

Verseny hossza: 28 kör

Díjazás: gravírozott GokartVác érmek

A nevezés módja: e-mailben az info@gokartvac.hu címre

Edzéslehetőség a verseny előtti napokon

Minden résztvevőnek kedvezményes áron, több csomagban biztosítunk edzéslehetőséget a versenyen használt klasszikus pályavonalunkon. Aki hétköznapokon veszi igénybe az 5 x 8 perces edzést, a 8900 Ft-os kiemelten kedvezményes ár mellé kiegészítő szolgáltatásként gokart tréner segíti a versenynapra való felkészülésben. A 3 x 8 perces tréning 5800 Ft-ba kerül.

Lebonyolítás

Annak érdekében, hogy az időmérő és a verseny lebonyolítását egyik versenyző se tesztelhesse vagy manipulálhassa, csak néhány információt osztunk meg előzetesen, és a részletes tájékoztatásra a versenyzői eligazításon kerül sor a verseny napján.

Az időmérő 2 gyors körből és 1 extra körből áll. Elöljáróban annyit, hogy már az időmérő során is szüksége lesz minden versenyzőnek a kiváló mentális képességeire ahhoz, hogy minél előrébb végezzen.  

Az időmérő és a futam során pontokat gyűjthetnek és veszíthetnek a versenyzők annak függvényében, hogy milyen eredményeket érnek el, illetve mennyi hibát követnek el. 

A versenyt két súlykategóriában rendezzük meg, és mindkét kategóriában 28 körös lesz a futam. A futamok során minden versenyzőnek két kötelező bokszkiállást kell végeznie, mégpedig egymást követő két körben. Az adott versenyző első bokszkiállására a rajtpozíciójától függően meghatározott körben kerül sor. Az első bokszkiállás során feladatot kap a gokartos, amelyre a következő köre során végrehajtott újabb bokszkiállásán kell választ adnia. 

A verseny során különböző hibákért pontvesztés jár, míg a jól megoldott feladatokért, és a befutási sorrendért is plusz pontokat kapnak az indulók.

A leintést követően rövid adminisztrációs szünet következik, majd a pontok átszámolása után történik meg az eredményhirdetés.

 

Nevezési díj: 7000 Ft