...egy portál az adrenalinzónához!
Gokart

Gokart pálya foglalás

Gokart

Váci Sulik Versenye

Nyerjen a Te sulid a váci középiskolák gokartversenyén!

Tudj meg többet a versenyről:

Minden iskola 7 versenyzővel képviseltetheti magát a versenyen. A regisztráció itt történik, ahol neked kell feliratkozni és megjelölni, hogy melyik iskolát képviseled! A jelentkező egyVIP edző kártyát kap amellyel a verseny időpontjáig kedvezményes edzési, gyakorlási lehetőséget biztosítunk sokkal olcsóbban!

A verseny előtti időmérő és a verseny ingyenes!

Cél a jó hangulatú, barátságos, sportszerű verseny, egy jó aszfaltpályán, biztonságos környezetben.

Ki vehet részt a versenyen?

Egy iskolából akár 50-en is jelentkezhetnek akár és mindenki igénybeveheti a VIP edző kártyát, de... a jelentkező versenyzők közül április 2-ig el kell dönteni, hogy melyik 7 versenyző képviseli a Te iskolád a pénteki (ápr.6.) versenyen. A kijelölés alapja lehet az addig megszerzett időeredmények alapján, de nem feltétel a gyakorlás igénybevétele. Bárki indulhat, akit az iskola csapata alkalmasnak tart az iskola képviseletére! Természetesen a jó köridő egy elég jó mérce arra, hogy kik vihetik győzelemre az iskolai Gokartcsapatot!

Az eseményen diákok, szülők, tanárok egyaránt buzdíthatják a versenyzőket, mindenkit szeretettel várunk Gokartpályánkon.

A nyertes iskolának és a nyertes versenyzőnek értékes ajándékokkal készülünk! 

Hogyan lehetsz Te is gokartversenyző?

A játék nem babra megy. A nyeremények listáját az oldal alján találod. Ahhoz, hogy megnyerhesd van pár dolgod még...  :) Kövesd a következő feladatokat:

  1. Lájkold oldalunkat! - ha még nem tetted! www.fb.com/gokartvac
  2. TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI LAPOT - ami után megkapod e-mailben a VIP edzésre jogosító kártyád, amivel 1800 Ft helyett 1000 Ft-ért gokartozhatsz április 6-ig!
  3. Használd a megosztást, hívd meg osztálytársaid, barátaid az eseményre, toborozz szurkolókat... használd a közösségi oldalunkat arra, amire való ;)

Hatalmas lesz a tét, óriási lesz az érzés, kérdés csak az, hogy Te benne leszel e? Jelentkezz most:

E-mail cím:*
Vezetékneved:*
Keresztneved:*
Születési dátumod (év):*
Lakhelyed:*
Melyik iskolába jársz?:*
Gokartoztál már?:*

Feliratkozásoddal elfogadod a Gokartvac.hu adatvédelmi szabályzatát és egyben feliratkozol verseny-, akció-, nyereményjáték értesítőinkre is! Gokartvac.hu soha nem adja ki adataid 3. fél részére és havonta max. 5-6 e-mailt küldünk számodra, remélhetőleg neked is hasznos információkkal!  

A verseny Támogatói és a nyeremények

Gokart Sport Vác

Bajnoki kupával és érmekkel jutalmazza a nyertes csapatokat, versenyzőket illetve a nevezési díj mentes, tehát INGYENES VERSENNYEL minden réásztvevő kap egy kis ajándékot gokartozás és versenyélmény formájában!

Barlang Étverem

7 ingyenes pizza a dobogó 2. helyét elfoglaló versenyzőnek és csapatának azonnal a verseny eredményhirdetésekor! Természetesen a verseny végére további megrendeléseket is soron kívül teljesítenek, így az iskolák egy nagy közös pizzázással zárhatják a versenyt! www.pizzabarlang.hu

Rendelj bármikor pizzát interneten, a Barlang Étveremből! Egyszeri regisztráció után 1 perc alatt megrendelheted kedvenc pizzád!

VénDuna Cukrászda- Verőce

A nyertes és csapata egy óriási 24 szeletes meglepetés tortát vehet át a helyszínen, amit megoszthat szurkolóival, vagy a 7-ből kimaradt regisztrált versenyzőivel! 
Tortát, süteményt rendelni a VénDunától interneten is lehet a www.venduna.hu weboldalon.

Szülinap, ballagás, hétvégi ebéd... csak készíttesd össze sütisdobozod az interneten!

FOCUS-KERÉKPÁRBOLT

A www.focuskerekparbolt.hu weboldal az SH+ sport napszemüvegek és kerékpáros sisakok hivatalos magyarországi forgalmazója! A versenyen minden résztvevő megkapja a FOCUS speciális kedvezmény kuponját, amivel ballagásodra - vagy csak úgy - a listaárnál jóval kedvezőbben vásárolhatsz prémium minőségű FOCUS KERÉKPÁRT! Ezt a kedvezményt csak a Sulis verseny résztvevői és látogatói vehetik igénybe!!! 

 

 

Továbbá  a 2. és 3. helyezett egy DirtyDog pólót kap nyereményeként, a győztes pedig egy SH+ RG ULTRA napszemüveg boldog tulajdonosa lehet amelyet megvásárolhatsz kerékpárboltunkban is 12.600 Ft-ért!

Az SH+ szemüvegek listáját, árait a www.shplus.hu oldalon éred el, ahol DirtyDog szemüvegeinket is megnézheted!
 

Fotóemlékek

A verseny hivatalos fotósa a Fotóemlékek csapata. Minden, ami fotó!
Legyen szó Ballagásról, Osztály vagy Portré fotózásról, 
Esküvőről, a Fotóemlékek csapata készen áll, hogy 
az Élet Nagy Eseményeit megörökítse!
 
Versenyünkön folyamatosan fényképez a csapat, így akár RÓLAD IS PROFI GOKARTOS FOTÓ KÉSZÜL - amire ritkán van lehetőség! Ezt a különleges ajándékot minden résztvevőnk most a Fotoemlékek jóvoltából ingyenesen kapja!
 
 

ÓRIÁSI VERSENY LESZ, ITT A HELYED! TOBOROZD A SZURKOLÓKAT ÉS JELENTKEZZ MINÉL HAMARABB!

Figyelem! Esőnap: 2012.04.13. (péntek) :) Informálódj a verseny napján weboldalunkon és a facebookon, ahol mindenről tájékoztatunk!