websikehealthcheck
websikehealthcheck

A váci pálya érdekességei

24 éves a váci adrenalin zóna

A váci gokart pálya 1999-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is rendíthetetlen elhivatottsággal várja vendégeit népszerűbbnél népszerűbb szolgáltatásaival, programjaival.

380 méteres maximális hosszával, átlagosan 4-6 méter szélességével, változatos pályavonalaival, gyors és technikás karakterével minden hobbi és amatőr versenyzési igényeknek tökéletesen megfelel. Érdekesség, hogy a leghosszabb pályavonalunkon 26 mp alatt is lehet teljesíteni egy kört (versenygokart), és több mint 1 G-s erőhatás is megtapasztalható az 1-es kanyarban.

Gépparkunk 12 felnőtt, 10 gyerek, 3 kétüléses, és 2 versenygokartból áll. Ezek között megtalálható 160, 200, 270 és 390 ccm-es négyütemű erőforrás, valamint kétüléses gokartok is. A kétüléses gokartnak köszönhetően a legkisebbek (3-4 évesek) is belekóstolhatnak a gokartozás hangulatába, és anya vagy apa vezetésével megismerhető a sebesség élménye.

Szabadtéri pálya lévén nálunk nem találkozni olyan zavaró tényezőkkel, mint bezártságérzet, levegőhiány, fullasztó szmog, félhomály, falakról visszaverődő dübörgés, kontrollálhatatlan csúszkálás. Helyette napfényes, nyitott pályán, szép környezetben és valódi aszfalton róhatod a köröket és gyűjtheted megszámlálhatatlanul az élményeket.

Pályánk az ország egyik legbiztonságosabb ringje. A teljes pályavonal kerítéssel körbe van kerítve, védett nézőtérrel és boksszal rendelkezik. Gokartjaink védőkerettel vannak ellátva, amelyek ütközés elnyelő rendszerrel egészülnek ki, valamint fejtámla és biztonsági öv is fokozza vendégeink védelmét. A masszív gumifalaknak köszönhetően minimálisra csökken az esetleges ütközések ereje, és magasságuk növelésével 0-hoz közelítőre csökkentettük a borulásveszélyt. Figyelmeztető fényjelzések segítségével a gokartozók a pálya több pontján időben értesülhetnek a kialakult veszélyhelyzetről, és még jóval azelőtt reagálhatnak arra, mielőtt túl későn vennék észre.

Szolgáltatásaink széles skálán mozognak: napijegyek; szezonális bérletek; nagy családok, baráti társaságok, iskolai csoportok, céges csapatok részére ajánlott Forma-1 mintájú háziverseny normál és extra változata; csapatépítő rendezvények, születésnapi partik szervezése; nyílt amatőr versenyek minden hétvégén; egyéni és csoportos oktatások; gokart iskolák a nyári szünetben.

Az egyik legjobb gyerek tanulópálya nyári iskolával

A nyári szünet az egyik legnehezebb feladat elé állítja a szülőket: hogyan és mivel állítsam fel gyermekemet a telefon és a számítógép elől úgy, hogy élményeket szerezzen, jól érezze magát, de közben hasznos és konstruktív tevékenységet végezzen biztonságos, megbízható környezetben?

A váci gokart iskola mindezt megadja a gyerekeknek, és a szülők is biztos helyen tudhatják egész héten csemetéjüket.

A napközis kurzusok a nyári szünet heteiben hétfőtől péntekig tartanak, délelőtt 9 órai kezdettel és késő délutáni befejezéssel.

A kezdő tanfolyamra már 6 éves kortól jöhetnek a gyerekek, mi pedig megtanítjuk nekik, hogyan tudnak kontrolláltan vezetni, figyelni másokra, és tisztelni a közlekedés összes résztvevőjét.

A gokart iskola elméleti és gyakorlati tananyaga összefüggő, egymásra épülő rendszerből áll, és kimagasló hatékonysággal bír. A játékos tanulást preferáljuk, kiegészítve különböző fejlesztő feladatokkal.

A haladó és verseny kurzusok résztvevőit pedig már az amatőr versenyzés izgalmas világába vezetjük be, ahol a saját határaik feszegetve tanulják meg, hogyan legyenek sikeresek sportszerű keretek között a versenypályán.

A versenyzés a gokartozás sava-borsa

Nincs annál izgalmasabb pillanat, mint amikor felállsz a rajtrácsra, felvillannak a piros lámpák, és várod a rajt pillanatát. Ott, azokban a másodpercekben egy egészen más “dimenzióba” kerül az ember. Aztán elindul a verseny, és igyekszel körről körre gyorsabb lenni, folyamatosan előrébb jutni, miközben az ellenfelek fejében is ugyanazok a gondolatok járnak. Győzni. Vagy ha most ez nem lehetséges, kihozni magamból a maximumot, és a tisztes helytállás után büszkén kihúzhatom magam.

Gokart versenyen nem a mindennapok járnak a fejedben. Nem gondolkodsz a hétköznapok mókuskerekén. Csak Te vagy, a gokart és a pálya. Próbálsz hiba nélkül menni, az ívekre koncentrálni, jó ritmusban autózni, és sportszerűen versenyezve legyőzni mindenkit.

Mi pontosan tudjuk ezt a váci pályán, és mindent megteszünk, hogy érdekesebbnél érdekesebb futamokat biztosítsunk az amatőr versenyekre vágyó vendégeink számára. Vannak egyéni és csapatversenyeink. Lehet álló-, és gördülő rajtból startolni. A teljesen kezdő pilóták választhatnak rövidebb versenytávok közül, míg a tapasztalt “vén rókák” 50-60 körös, és bokszkiállásos futamokon is próbára tehetik magukat.

Videós pálya bemutató

Válassz legnépszerűbb programjainkból:

Forma-1 mintájú háziversenyek

Amatőr versenytípusaink

Gokart Iskola a nyári szünetben

Gokartozz várakozás nélkül pár kattintással:

Kihasználom a lehetőséget!

 

 

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015