websikehealthcheck
websikehealthcheck

Baráti gokart verseny Forma-1 mintára

Mi is ez pontosan?

Egy olyan szabadtéri gokartos programon vehetsz részt barátaiddal, családoddal, kollégákkal, amelyen a száguldás, és a versenyzés élménye mellett egyúttal ki is kapcsolhatsz egy kicsit, feltöltődsz pozitív energiákkal, távol a mókuskeréktől. Mindez könnyen megközelíthető, családias környezetben, aszfaltozott pályán érhető el Vácon.

A program főszereplői természetesen ti vagytok és az erős és biztonságos gokartok, amelyek kezelésében profi személyzetünk segédkezik, így ha életedben először is vezetsz ilyen járművet, egészen nyugodtan ránk bízhatod magad. Minden résztvevő akár 5 perc alatt elsajátíthatja a gokartvezetést.

Helyszín: szabadtéri aszfaltozott pálya
Létszám: minimum 7 fő (a maximum bármennyi lehet)
Résztvevők: 14 éves kortól (fiúk és lányok is indulhatnak)
Gokartok: 10-12 db Sodi gokart Honda-270 motorral

VERSENYZÜNK A BARÁTOKKAL, EZÉRT FOGLALOK IDŐPONTOT!

És mitől lesz Forma-1 mintájú ez a verseny?

Attól válik Forma-1 mintájúvá ez a szabadtéri program, hogy a Forma-1-es versenyhétvégékhez hasonlóan itt is legalább egy szabadedzéssel kezdünk (8 perc), majd a bemelegítés után jöhet a 8 perces időmérő szakasz, amelyet a mindent eldöntő verseny követ (15 kör). Hogy a hasonlóság még nagyobb legyen a Forma-1 programjával, rajtrácsra kell felállni a gokartokkal, és ugyanúgy a piros lámpák kialvása után rajtol el a verseny.

Program: 8 perc bemelegítés, 8 perc időmérő, 15 kör verseny
Díjazás: GokartVác érmek vagy serlegek a dobogósoknak
Részvételi díj: 14.500 Ft/fő (minimum 7 résztvevő)

RAJTOLHAT A BULI, KATT ÉS IRÁNY A VERSENY

Na hogy hangzik, szívesen benne lennél egy ilyen buliban?

Fontos hangsúlyoznunk, hogy minden védőfelszerelést megkaptok tőlünk a biztonságos versenyzéshez, szakértő személyzetünk pedig folyamatosan követi az eseményeket, és gyorsan reagál a felmerülő helyzetekre. Minden információt azonnal megkaptok a gokartban ülve, a pályán kívül és belül is időmérő táblákon követhetők az eredmények. Nektek nincs más dolgotok, minthogy egy óriási, felejthetetlen élményt magatokba szippantsatok, és a leintést követő ünnepélyes díjátadón a pódiumra állva átvegyétek a megérdemelt díjakat.

Foglalj időpontot most a pályára:

Válaszd ki a foglalás típusát:

Normál és napijegyek

Gokartozás más vendégekkel

Verseny barátokkal

Tiétek a pálya a verseny alatt

Születésnapi programok

Születésnapi gokartozás

Privát pályabérlés

Pályabérlés rendezvényekre

 

Kattints az alábbi hivatkozásra, és olvasd el a háziverseny program részletes leírását, hogy többet is megtudj erről az izgalmas baráti viadalról:

KATT IDE: baráti verseny Forma-1 mintára

 

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015