websikehealthcheck
websikehealthcheck

Gokart pálya bemutató

8 gokart pálya 1 helyen?

A váci szabadtéri gokart pálya folyamatosan változik az évben, hogy soha ne legyen unalmas! Új nyomvonal, új kanyarok… mintha mindig egy új helyszínre érkeznél! Használd ki Te is egyedülálló gokart pálya adottságunkat és próbáld ki az összes versenyhelyszínt!

Szeretnéd, hogy értesítsünk, ha gokart pálya csere jön? Lentebb jelentkezhetsz rá.

A gokart pálya burkolata kiváló minőségű aszfalt…

amely nagyon technikás és gyors, maximálisan 380 méter hosszú, átlagosan 4-6 méter széles, az alap pályánk normál irányban 6 balos 5 jobbos kanyarral rendelkezik.

A pálya csak normál menetirányban (óra járásával ellentétesen) használható, sötétedéskor a pályavilágítás megfelelő fényerővel biztosítja a zavartalan gokartozást.

 

Gokartpályánkat cím szerint pontosan itt találod >>>

 

A futamok alatt számítógépes időméréssel nyilvántartjuk a versenyzők mindenkori pozícióját, köridejét. Indítható gokartok száma: maximum 14 darab gokart.

Ismered a gokartozás zászlójelzéseit?

        

Kék zászló:
Légy körültekintő, mögötted gyorsabb gokartos közeledik, lassítással együtt félre kell húzódni.

 

Sárga zászló:
Vigyázat, veszély, kötelező lassítani és előzési tilalom lép életbe! Akkor alkalmazzuk, ha egy vagy több versenyző elakadt, és az arra haladót óvatosságra kell figyelmeztetni.

     

Piros zászló:
Kötelező megállás minden gokartozó részére! Csak abban az esetben alkalmazzuk, ha valami nem várt esemény következtében a futamot be kell fejezni, pl. tömeges elakadás, vihar, rossz látási viszonyok, sérülésveszély stb.

 

Fekete zászló:
Azonnal ki kell állnia a bokszba annak a gokartozónak, akinek a rajtszámát fekete zászlóval együtt bemutatjuk (valamilyen műszaki hiba, vagy szabálytalan, sportszerűtlen vezetés miatt).

 

Kíváncsi vagy, milyen gokartok vannak a váci gokart pályán? Többet szeretnék tudni a gokartokról!

Érdekel egy kis történelem a Gokart Sport Vác-ról? Elolvasom a történetet!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Neked, hogy tetszett a Gokartpálya Vácon? Kérlek írd meg, hogy képet kapjanak azok is, akik még nem voltak nálunk! Mi a jó benne, mi a nehéz, mire ügyeljen aki még nem próbálta, milyen élmény volt?

E-mail címünk: info@gokartvac.hu

Gokartozz várakozás nélkül: Kihasználom a lehetőséget!

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015