websikehealthcheck
websikehealthcheck

Amatőr gokart versenytípusok Vácon

ISMERD MEG HÁNYFÉLE GOKART VERSENYTÍPUSSAL VÁRUNK VÁCON!

Ha amatőr versenyeken próbálnád ki magad, és ismeretlen, jófej gokartosokkal küzdenél meg, ITT számos alternatívát találsz nehézségi fokkal megjelölve…

Keresd meg a Gokart Vác izgalmas versenytípusai között azt, amelyen Te is szívesen elindulnál 2023-ban! Váltsd valóra az álmod! VERSENYEZZ NÁLUNK!

DUPLA FUTAMOS VERSENY /Kezdők részére is/ – Az egyenlő esélyek versenye, ami miatt az egyik legkedveltebb versenytípusunk. A WTCR (Túraautó-világbajnokság) mintájára két futamból álló verseny, amely során a 3 körös időmérőn elért eredmények az első futam rajtsorrendjét állítják be, míg a második futamra megfordítjuk a rajtrácsot, így az időmérőn hátul végzők rajtolhatnak az élről. Rendkívül izgalmas versenytípus, ami egyben nagy kihívás is. Minden korosztály számára ajánlott! A versenyzők közötti súlykülönbséget súlyozással egyenlítjük ki.  Nevezési díja 14.500 Ft / fő, indulás 3 kör kvalifikáció alapján sima és fordított rajtrácsról két, 22 és 25 körös futamok során!

Egyszerre 11 induló versenyez a pályán! A részletekért katt IDE

2 ÓRÁS CSAPATVERSENY /Kezdők részére is/ – A leghosszabb versenytípusunk. 120 perc versenyidő, az induló csapatok számától függően meghatározott időtartamú etapokra felosztva. Az etapok időtartama, valamint a versenyen használt gokartok is mindenkinél megegyeznek, és az etapok közötti váltásokra 30 másodperc áll rendelkezésre minden csapat esetében. A bokszkiállásos váltások alkalmával pilótacserére és taktikai súlyváltoztatásra van lehetőség. 2-6 főig ajánlott egy csapatot alakítani. Ha gyakorlottabb gokartosok vagytok, kisebb létszámmal is elérhettek kiváló helyezést. Nevezési díj 41.000 Ft / csapat. A csapatversenyen igény szerint étkezést is biztosítunk (foglaló befizetése szükséges). Max. 10 csapat indulhat! A további részleteket ITT találod a versenyről

 

AMATŐR BAJNOKSÁG VERSENYZŐKNEK (haladók részére) – 2023-ban 17 pontszerző futamból álló, lámpás bokszkiállásokkal tarkított, izgalmas versenytípusunk amatőr gokartosok és versenyzők számára. Azoknak a gokartosoknak ajánljuk, akik korábban már indultak legalább 1 versenyen és rendelkeznek minimális versenyrutinnal és szabályismerettel. A nevezési díj 8 perces szabadedzést, 3 kör időmérőt, és 45 körös versenyt tartalmaz. A nevezés 18.000 Ft / fő. A versenysorozat 3 súlykategóriában, maximum 11 fős futamokban kerül megrendezésre. Díjazás serlegekkel, dobogón történik! Év végén díjátadó ünnepség keretében bajnoki kupákat kapnak a legjobbak! A további részletekért katt IDE

 

FÉLÓRÁS VERSENY /Haladók részére/ – Az egyik legnehezebb versenytípus. Gyakorlott amatőr versenyzőknek ajánlott, akik megerőltetés nélkül képesek akár 4-5 db nyolc perces gokart menetet egyben teljesíteni. A jó állóképesség elengedhetetlen, ahogy a megfelelő mentális állapot is. A program 3 kör időmérő edzésből, és 30 perc folyamatos versenyből áll. Két kategóriában küzdenek meg az indulók. A dobogós versenyzőket érmekkel díjazzuk. Nevezési díj: 13.900 Ft. A részletes leírást ITT találod.

 

The Pit BBQ ~ Kart Cup /Kezdők részére is/ – The Pit BBQ Kart Cup: egy idén elindított, különleges és értékes nyereményekkel támogatott kupasorozat (4 futam), amelyen gyorsan történnek az izgalmasabbnál izgalmasabb események.  Az időmérő 2 x 3 perc időtartamú, ráadásul 2 különböző gokarttal teljesítik a versenyzők. A 30 körös verseny során minden résztvevőnek lehetősége van maximum 1 Joker-kör teljesítésére, amely egy rövidebb pályarész, és pozíciókat lehet vele nyerni. A versenyeken pontokat szereznek a versenyzők, ami alapján megnyerhetik az értékes ajándékutalványokat. A nevezési díj: 15.900 Ft. Olvass tovább ITT a részletekért.

 

HÁZIVERSENY FORMA-1 mintájára – Családi összejövetelekre, baráti társaságoknak, legénybúcsúra, csapatépítő tréningekre ajánljuk. A résztvevők maguk szervezik meg a programot, a váci pálya pedig mindent biztosít a háziversenyen indulók számára. Érmekkel díjazzuk a dobogón végzett vendégeket! Egyszerre max. 10 fő tud gokartozni a pályán, az ennél több résztvevős programot több csoportban indítjuk

8 perc bemelegítés, 8 perc időmérő és 15 körös verseny rajtrácsról, lámpás indítással –  13.000 Ft / fő
A további részletekért kattints IDE!

 

HÁZIVERSENY FORMULA-EXTRA  –  Az alap háziverseny bővített, nagyobb állóképességet és kitartást igénylő változata. Családi összejövetelekre, baráti társaságoknak, legénybúcsúkra, csapatépítő tréningekre ajánljuk minimum 4 főtől. Itt már érmekkel, hanem serlegekkel jutalmazzuk a dobogósokat!

2 x 8 perc szabadedzést, 8 perc időmérőt és 15 körös versenyt tartalmaz rajtrácsról, lámpás indítással –  18.000 Ft / fő.

 

KLUBVERSENY – A www.gokartklub.hu által szervezett versenyek, bajnokságok. A Gokartklubot azoknak a gyerekeknek, fiataloknak hoztuk létre, akik a GokartSuli és a Gokart Iskola oktatásai után is szeretnének szervezetten összejönni gyakorlásra, barátságos versenyzésre hasonló tudású és korú társaikkal. Több fordulós tavaszi és őszi bajnoki sorozatokat és egy-egy hétvégi versenyt is szervezünk számukra. Bajnokságainkat nagyobb nyereményekkel, gokartbérlettel díjazzuk!

A felsorolt gokart versenyeket folyamatosan megrendezzük és Te is részt vehetsz rajtuk!

 

KÉRD ÉRTESÍTÉSÜNKET, ÍGY BIZTOS NEM MARADSZ LE EGYIK ESEMÉNYÜNKRŐL SEM:

A GokartVác soha nem adja ki adataid harmadik félnek és szezonban a hétvégi versenyekről, akciókról, nyereményjátékokról értesítünk e-mailben.

Szeretnéd tudni, mennyiért gokartozhatsz nálunk? KLIKK IDE >>>

 

Általános szerződési feltételek

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Vásárlás előtti tájékoztató

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015