websikehealthcheck
websikehealthcheck

Amatőr gokart versenytípusok Vácon

ÉRDEKEL A VERSENYZÉS?
NÉZD MEG HÁNYFÉLE VERSENYTÍPUSSAL VÁRUNK VÁCON!

Ha amatőr versenyeken próbálnád ki magad, és ismeretlen, jófej gokartosokkal küzdenél meg, nálunk számos alternatívát találsz!

Keresd meg a Gokart Vác izgalmas versenytípusai között azt, amelyen Te is szívesen elindulnál 2024-ben! Váltsd valóra az álmod! VERSENYEZZ NÁLUNK!

Jó hírrel szolgálunk!
Versenyeinken már SWS pontokat is szerezhetsz! Mi is az a SWS?

A világméretű gokart ranglista!

Fedezz fel egy új világot a Sodi World Series-szel! Érezd a valódi izgalmakat a gokart versenyen, miközben jól érzed magad!

Ha szórakozást, mókát és adrenalinbombát keresel, az SWS-t neked találták ki!

Ingyenes, egyszerű összeállítás!

A Sodi World Series lehetőséget ad neked, hogy egész évben, szerte a világon gokart versenyeken vehess részt és gyűjtsd a potokat!

Időbeli, helyszíni vagy felszerelési korlátok nélkül, a legközelebbi pályán vagy akár a világ legismertebb pályáin versenyezhetsz egyedül, barátaiddal vagy a csapattársaiddal.

Egy éves rangsor, amelyet egy nemzetközi döntő tesz teljessé!

Hozd ki a legtöbbet magadból és szerezz pontokat versenyről versenyre, hogy javítsd a helyezéseden és előrébb juss a tabellán.

Teljesítményedet nyomon követheted a Sodi World Series weboldalán személyre szabott statisztikák segítségével, amely lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd magad a barátaiddal és a világ minden tájáról érkező versenyzőkkel!

Az SWS versenyek mindenki számára elérhetőek és fantasztikus lehetőséget kínálnak arra, hogy próbára tedd vezetői készségeidet és a legjobbak között legyél a Sodi Világdöntőben!

Regisztrálj ingyenesen, válaszd a Gokart Sport Vác-ot pályádként és nyomd a gázt!
Regisztrációs segédletért kattints ide!

További SWS regisztrált versenyeinket >itt< találod!

DUPLA FUTAMOS VERSENY

Az egyenlő esélyek versenye, ami miatt az egyik legkedveltebb versenytípusunk. A WTCR (Túraautó-világbajnokság) mintájára két futamból álló verseny, amely során a 3 körös időmérőn elért eredmények az első futam rajtsorrendjét állítják be, míg a második futamra megfordítjuk a rajtrácsot, így az időmérőn hátul végzők rajtolhatnak az élről. Rendkívül izgalmas versenytípus, ami egyben nagy kihívás is. Minden korosztály számára ajánlott! A versenyzők közötti súlykülönbséget súlyozással egyenlítjük ki.

Nevezési díja 16.900 Ft

2 ÓRÁS CSAPATVERSENY

A leghosszabb versenytípusunk. 120 perc versenyidő, az induló csapatok számától függően meghatározott időtartamú etapokra felosztva. Az etapok időtartama, valamint a versenyen használt gokartok is mindenkinél megegyeznek, és az etapok közötti váltásokra 30 másodperc áll rendelkezésre minden csapat esetében. A bokszkiállásos váltások alkalmával pilótacserére és taktikai súlyváltoztatásra van lehetőség. 2-6 főig ajánlott egy csapatot alakítani. Ha gyakorlottabb gokartosok vagytok, kisebb létszámmal is elérhettek kiváló helyezést.

Nevezési díj 51.000 Ft / csapat

Érdekelnek a részletek!

VÁCI GOKART BAJNOKSÁG 

2024-ben tavaszi és őszi 7-7 pontszerző futamból álló, lámpás bokszkiállásokkal tarkított, izgalmas és változatos versenytípusunk amatőr gokartosok és versenyzők számára. Azoknak a gokartosoknak ajánljuk, akik korábban már indultak legalább 1 versenyen és rendelkeznek minimális versenyrutinnal és szabályismerettel. A nevezési díj 2 x 2 kör időmérőt, és 3 x 11 perces versenyt tartalmaz.

A nevezés 19.900 Ft / fő
Díjazás érmekkel és serlegekkel, dobogón történik! A sorozat végén díjátadó ünnepség keretében bajnoki kupákat kapnak a legjobbak!

Érdekelnek a részletek!

KLUB BAJNOKSÁG GYEREKEKNEK

A Gokart Klubot azoknak a gyerekeknek, fiataloknak hoztuk létre, akik a Gokart Suli és edzések oktatásai után is szeretnének szervezetten összejönni barátságos versenyzésre hasonló tudású és korú társaikkal. A több fordulós tavaszi és őszi bajnoki sorozatban 2 féle időmérő alapján, 2  x 11 perces versenyben mérhetik össze tudásukat.
Nevezés díj
gyerek gokarttal: 19.000 Ft / fő
felnőtt gokarttal: 20.000 Ft / fő

Érdekelnek a részletek!

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015