websikehealthcheck
websikehealthcheck

2 órás SWS Endurance verseny

Időpont: június 21. (péntek), 17:30

  • Mit gondolsz, melyik a legintenzívebb gokartos erőpróba a váci aszfaltcsíkon?
  • Vajon melyik az a verseny, amihez tényleg komoly csapatmunka kell, hogy nyerhess?
  • Milyen váci kihívás az, ahol egyszerűen már kevés az alkalmankénti jó köridő?

Lehetséges, hogy Te még nem hallottál a legnagyobb Gokart Vácos megmérettetésről?
Ezt a versenyt Neked is ki kell próbálnod…

pontok gyűjtése

Ezúttal izgalmat még tovább fokozva, örömmel jelentjük be, hogy a versenyen lehetőség nyílik SWS (Sodi World Series) Endurance pontok gyűjtésére is. Ez kiváló lehetőség mindazok számára, akik nem csak a helyi, hanem a globális ranglistán is szeretnének előrébb lépni, hiszen az SWS Endurance versenyek eredményei közvetlenül befolyásolják a világszintű rangsort. Légy részese ennek az egyedülálló versenynek, gyűjtsd az SWS pontokat és mérkőzz meg a legjobbakkal világszerte!

Ez a verseny a váci gokartozás egyik legnagyobb megmérettetése!

Eljött a pillanat, hogy megalakítsd saját gokart csapatod …

…mert ezen a szabadtéri gokart versenyen minden kicsit más lesz, mint amit megszoktál. Most nem a barátaid, kollégáid, osztálytársaid, vagy haverjaid ellen versenyzel, hanem együtt vagytok, egymást segítitek egy másik társaság ellen. Itt végre labdába rúg az is, aki…

  • nem a TOP köridők császára,
  • aki nem a driftelés koronázatlan bajnoka
  • és nem a gokart pályák aranyérmeinek kizárólagos őrzője…

… itt, ezen a gokartversenyen a jó csapatjátékos, a megbízható, stabil és kitartó versenyző és csapata viheti haza a végső babérokat!

Miről szól ez az amatőr verseny?

A 2 órás csapat versenyen az összhang és a stratégia dönti el a győzelmet. A verseny elején a rajtsorrendet egy csapatonkénti, két körös időmérő alapján állapítjuk meg, ami után géphúzással sorsolunk gokartot a megszerzett rajtpozícióik szerint.

A verseny 120 percen át tart, amely alatt minden csapat azonos számú etapot teljesít. 1 óra elteltével gokartot cserélünk a csapatok között. Fontos szempont, hogy a verseny végére minden csapat tagjainak átlagsúlya megegyezzen (az előre meghatározott súly szerint), amihez szükség esetén plusz súlyokat biztosítunk.

Az a csapat nyer, aki a legtöbb kört teljesíti a 2 óra alatt, ezért a verseny alatt folyamatos kék zászló van érvényben (kivéve a verseny utolsó 10 percében).

Csapatok Összetétele és Stratégia

Ideális csapatlétszám 2-6 fő között mozog, bár a szabályok engedik nagyobb csapatokat is. A legoptimálisabb, ha csapatotok 3-4 főből áll, ezzel biztosítva a verseny könnyed teljesítését.

A verseny során minden csapatnak saját, belső stratégiát kell kialakítania. Egy etap általában 15-20 percet vesz igénybe, ami után minden csapatnak kötelezően ki kell állnia a bokszba 30 másodpercre a versenyzők cseréje céljából. A csapat tagjainak cseréje az időmérő szerinti fordított sorrendben, a szervezők által koordinált (gokartszám felmutatásával) kihívásos rendszerben történik.

Vegyétek figyelembe, hogy 15-20 perc folyamatos versenyzés intenzív kihívást jelenthet, és a fáradtság jelentősen befolyásolhatja a koncentrációt és így a köridőket is.

Bár csábító lehet egy jól teljesítő versenyzőt tovább a pályán tartani, egy friss, pihent versenyző jobb teljesítményre lehet képes, és ezáltal gyorsabb köridőket érhet el.

A győzelemhez vezető kulcs a legtöbb kör teljesítése a 2 órás időtartam alatt. Szervezzétek meg a csere stratégiát, figyeljetek a versenyzők fáradtságára, és használjátok ki minden tag erősségeit a legjobb eredmény elérése érdekében.

Készüljetek fel, állítsatok össze egy csapatot, és merüljetek el a gokartozás izgalmas világában, ahol a csapatmunka és az ügyesség dönti el, ki állhat a dobogó legfelső fokán!

“Apró betűs részek:”
Gokart Meghibásodása:
Amennyiben verseny közben meghibásodik egy gokart, biztosítunk cseregokartot a zökkenőmentes folytatás érdekében. Abban az esetben, ha már nincs több cseregokart a rendelkezésre, a csapat versenye sajnálatos módon befejeződik. Ilyenkor a nevezési díjat a megtett körök száma alapján részarányosan jóváírjuk, amelyet későbbi gokartozási alkalmakkor lehet felhasználni.

Időjárási Körülmények: Versenyünk esőben is megrendezésre kerülhet, amennyiben az időjárás a kezdetekkor ezt lehetővé teszi. Ebben az esetben az esőnap politika léphet életbe, függően az eső intenzitásától. Ha a verseny már elkezdődött és közben kezd esni az eső, a versenyszervezők az aktuális időjárási körülmények függvényében döntenek a verseny megszakításáról vagy annak folytatásáról.

FIGYELEM! Az alábbi regisztrációs adatlappal szükséges jelezni, hogy indultok a versenyen!

… ennyit a 2 órás verseny tudnivalóiról

Óriási élmény szokott lenni a résztvevőknek akármilyen eredménnyel is zárul a verseny az igazi aszfaltos, szabadtéri gokart pályán. Néha megtréfál pár szem eső is… sosem volt izgalmasabb még a 2 órás gokartverseny, mint amikor ez megtörtént!
Szedd össze a barátokat, állítsd őket a mérlegre és indulhat a legnagyobb szabású kaland!

Fontos! A versenyt az elküldött jelentkezések és a nevezési előlegek alapján rendezzük meg minimum 6, maximum 11 csapat részvételével.
A versenynapon történő helyszíni nevezést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha van még szabad hely.

Nevezési díj 51.000 Ft / csapat

Add meg az adataid a lenti jelentkezési lapon, majd fizesd be a véglegesítéshez szükséges előleget!

Az alábbi regisztráció a június 21-jén tartandó 2 órás gokartversenyre szól!

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015