websikehealthcheck
websikehealthcheck

Csapatépítő gokartozás

Céges csapatépítő, legény- és lánybúcsú, vagy nagy baráti találkozók programjaként a Forma-1 mintájú gokart versenyt, illetve a kizárólagos pálya bérlést ajánljuk.

Olyan élményekkel teli találkozókat szervezünk, amik könnyen összekapcsolhatók egy-egy nevezetes alkalommal, legyen az egy…

  • céges csapatépítő verseny vagy összecsapás a kollégákkal
  • bulis legény-, és lánybúcsúk
  • laza kikapcsolódás a haverokkal vagy komoly viadal a legjobb barátokkal
  • rendhagyó osztálykirándulás azoknak, akiknek elegük van már az “emléktábla és sírhely nézegetésből” 🙂

Gyakran halljuk, hogy nincs aki megszervezze ezeket a bulikat, mi pedig pont ezeket a kihívásokat szeretjük!

Persze van aki fél, hogy nem elég gyakorlott ahhoz, hogy kipróbálja. Ezen a gokartversenyen viszont csak Te és a társaid tudása a mérce és nem kell attól félni, hogy idegenek esetleg lemosnak a pályáról! Az időpont választás sem akadály, hiszen bármely napon megrendezzük nektek, amikor épp kedvetek támad egy kis száguldáshoz!

Aki kezdő, annak segítünk megtanulni a gokart kezelését, és ha kell, vezetéstechnikai tanácsokat is adunk.

A biztonság mindenek előtt! Gumifalak határolják a teljes pályavonalat, a gokartok pedig ütközőkerettel rendelkeznek.

Miből áll a Forma-1 mintájára készült gokartverseny?

  • Az alap gokartversenyen mindenki megy egy 8 perces bemelegítést – csak hogy megszokd a gokartot, a kanyarokat, ideális íveket… stb.
  • A következő 8 perc már a rajtrácson való helyekért való versengésről szól! – Ez az időmérő futam, amelyet számítógépes időmérő rendszerünk rögzít ezredmásodperc pontossággal!
  • A harmadik menet a 15 körös gokart verseny. Felállsz a rajtrácsra… pattanásig feszülnek az idegek… le sem veszed a szemed a piros lámpáról… és amikor végre elalszik… TUDOD MIT KELL TENNED! – padlóig taposni a gázpedált és megnyerni a versenyt!

A végén nagy közös ünneplés, dobogós eredményhirdetés és persze a helyezettek egy-egy éremmel a nyakukban térhetnek haza, amelyet mi biztosítunk nektek!
A gokart verseny ára: 14.500 Ft / fő

Kell hozzá minimum 7 versenyzőjelölt!

Többen lehettek persze, egyszerre akár 10-12-en is tudtok gokartozni egymás ellen. Nagyobb létszám sem probléma, hiszen ilyenkor izgalmas, több körös fordulókat szervezünk.

20 fő feletti létszám esetén a kizárólagos pályabérlés lehetőségét is ajánljuk, amely során fél óra vagy 1 óra időtartamban csak a csoport használhatja a pályát.

Kizárólagos pályahasználat

Kisebb vagy nagyobb csoportok részére kialakított gokartos program, amely 30 vagy 60 percen keresztül biztosít a vendégek részére kizárólagos pályahasználatot. Az adott időintervallum alatt más nem megy a pályára, csak a foglaló csoport tagjai. Minimum 7 gokart bérlése kötelező ennél a programnál, tehát érdemes legalább 14 fővel jönni, így folyamatos cserével egyfolytában tudtok menni. Maximum 10-12 gokart bérlése lehetséges, óránként 25.300 Ft (1 órás bérlés esetén), illetve 13.200 Ft (félórás bérlésnél) gokartonként a pályahasználat felára.

A kizárólagos pályabérlés díjai:

  • 30 perc gokartozás 92.400 Ft / 7 gokart
  • 60 perc gokartozás 177.100 Ft / 7 gokart

Nyitvatartási idő előtti (max. 2 órával) gokartozás esetén a készenléti díj 20.000 Ft.

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015