websikehealthcheck
websikehealthcheck

Gokart iskola az őszi szünetben

Klassz programot keresel az őszi szünetre?

Gyere el 2 napra a váci pályára, és vegyél részt vezetéstechnikai képzésünkön!

Az őszi gokart iskola részletei:

Képzés ideje: 2023. október 30-31. (hétfő-kedd)

Napi időrend: 10 – 16 óra között

Oktatási szint: kezdő és haladó

Korosztály: 7 – 17 év között

Létszám: max. 20 fő

Gokartozás: 6 x 8 perc / nap

Elmélet: 6 x 10 perc / nap

Részvételi díj:
37.000 Ft / fő

Az őszi gokart iskola programja:

Az októberi két napos vezetéstechnikai tréningünk kezdő és haladó szintű gyerekek részére is elérhető.
A két oktatási szint természetesen nem egyszerre gokartozik, hiszen amíg a kezdő programban a kontrollált, biztonságos (csoportos) gokartozást fejlesztjük, addig a haladó ütemtervben az egyéni időmérő etapok és a gyerek versenyek szituációs programjai szerepelnek.

A jelenlegi nagyon gyors és technikás pályavonalunk alkalmas mindkét gyakorlati szint hatékony fejlesztésére.
A gyerekek maximum 2 csoportban, gyerek és felnőtt gokartokkal végezhetik a képzést.
A gyerek gokartok 7 éves kortól és minimum 120 cm testmagasságtól használhatók, míg a felnőtt gokartokat 160 cm-től és megfelelő rutintól adjuk a fiataloknak.

Öltözék, étkezés, szabadidő:

Mivel az ősz időnként már erősen kopogtat az ajtón, az időjárás bizony tudja változékonyabb arcát is mutatni, ezért fontos, hogy a résztvevő gyerekek megfelelő ruházattal készüljenek.
Bár az előrejelzések kifejezetten jó időt jósolnak, azért még délelőtt picit hűvösebb idő van, illetve gyenge eső is előfordulhat a gokart iskola időtartama alatt, ami a vezetéstechnikai programot érdekesebbé és tartalmasabbá teszi, de könnyebben átázhat a ruházat, ezért esődzsekivel és váltás ruhával is érdemes készülni.
A képzés ideje alatt egyszeri meleg étkezést biztosítunk, illetve lehetőség van a pálya büféjében különböző harapnivalókat vásárolni. Mivel mindkét nap 10 órától kezdődik a gokart iskola, a reggeli még otthon megoldható és természetesen uzsonnát is hozhat magával mindenki a pályára, amit lehetőség lesz nyugodtan elfogyasztani.
Az időterv úgy van összerakva, hogy a gyerekeknek elegendő idő van biztosítva pihenésre és regenerálódásra, valamint különféle szabadidős tevékenységekre (pl. foci, ping-pong, csocsó, gokart javítás megfigyelése, relaxálás).

Jelentkezés részletei:

Az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével jelezhető számunkra a részvételi szándék.
A kitöltött és elküldött adatlap nem jelenti, hogy automatikusan bekerültetek a csoportba.
A véglegesítéshez szükséges 20.000 ft foglaló befizetése is, amelyet a rendszer azonnal felajánl az adatlap elküldése után, és be lehet lépni a bankkártyás fizetési felületre.
Az elküldött foglalót természetesen a program teljes árából levonjuk, így csak a különbözet kerül befizetésre a gokart iskola első napján.

Adatvédelmi szabályzat

 

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015