websikehealthcheck
websikehealthcheck

Google vélemények

KIVÁLÓ
1094 vélemény:
Barbara Németh
Barbara Németh
2024-05-19
Barátokkal és 5 éves kisfiammal voltunk. Páros gokarttal mentunk 3 futamot. Szuper volt! Meg kellett nezni indulas előtt egy rövid oktatóvideot,. azt követően regisztralni. Minden gördülekenyen ment, a helyszínen 500Ft-ért tudtunk venni a bukó alá maszkot. Kaptunk segitseget a buko kivalasztasaban, felveteleben. A futamok alatt a bizronsagra is odafigyeltek, lampákkal is zaszlókkal is jelezték ha lassitani kellett. A pálya is tetszett. Jól éreztük magunkat, biztos megyünk.még.
janos Samu
janos Samu
2024-05-18
Attila Karácsony
Attila Karácsony
2024-05-14
Kedves segítőkész csapat, jó pálya és gokakartok.
Szabolcs Czinki
Szabolcs Czinki
2024-05-12
Többször voltunk már. De mindig nagyon jól érezzük magunkat. Jó a pálya és az autók is.Kedves segítőkész a személyzet. Kisgyerekkel is jó progi a dupla üléses gokart! Köszönjük jövünk még!
Gyula Druzsin
Gyula Druzsin
2024-05-06
A fiaim 10 èvesen nagyon élvezték,úgy hogy először voltak a pályán. Nagyon jó pálya tele kanyarokkal.Mindenkinek ajánlom..
Gabor Lendvai
Gabor Lendvai
2024-05-03
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon tetszett, hogy online regisztrációval és időpontfoglalással el tudtuk kerülni a várakozást. A személyzet kedves volt, segítőkész és barátságos. Profi volt, hogy sikerült a felnőtt és a gyermek futamokat felváltva lebonyolítani, így a futamok közötti várakozás gyakorlatilag nullára csökkent. A felnőtt futamokra akkora volt az érdeklődés - bizonyára a jubileumi kedvezmény okán is - hogy a minimum 12 fős mezőny nagyon soknak tűnt ezen a pályán, de szerencsére nem alakult ki komolyabb torlódás, vagy fennakadás. A nagyon gyakorlott félprofi vagy profi srácok között nagyon fel kellett kötni a fehérneműt a magamfajta amatőröknek, de ettől csak még jobb volt a versenyélmény. A Sodi-Honda gokartok kiválóak, a gumik is jó állapotúak, és megfelelően egyformák a gépek, nincs komoly hátrány abból, hogy melyik gép jut nekünk. A bukósisakok is rendezettek, újak, a higiéniával semmi gond nincs. A rendelkezésre álló terület kicsiny méretéhez képest sikerült a pálya vonalvezetését úgy megrajzolni, hogy maximális legyen a helykihasználás. Nyilván kicsit szűk, keskeny a pálya, gumifallal teljesen körülhatárolt, ami a biztonság szempontjából nagyon jó, az előzési lehetőségeket viszont korlátozza - gondoltam elsőre, de aztán nagyon jókat és sokat is sikerült előzni, ami kellemes meglepetés volt. Mindent összegezve nagyon jó élmény volt, izgalmas versenyekben volt részem, ehhez nekem 3 futamon való részvétel volt ideális. Kellemesen elfáradtam, köszönet érte az egész stábnak, és minden gokart rajongónak, aki ott volt.
Anikó Záhony
Anikó Záhony
2024-05-01
VW FunTeam
VW FunTeam
2024-05-01
Berger Viktor
Berger Viktor
2024-05-01
Fenyvessy Dani
Fenyvessy Dani
2024-05-01
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015