websikehealthcheck
websikehealthcheck

Gyereknapok a Gokart Vácnál

Minden hétköznap gyereknap

Gyereknapon minden évben óriási érdeklődés övezi gokart pályánkat, aminek igyekszünk minél színvonalasabb szolgáltatással megfelelni.

A gyereknapi gokartozás felejthetetlen élmény minden korosztály számára, hiszen a kisebb méretű négykerekűn kívül kétüléses gokart is rendelkezésre áll a 2-6 év közötti gyerekek részére felnőtt felügyelete mellett.

Gokart Sport Vác - születésnapi-gokartozás

A gyereknap önfeledt gokartos kikapcsolódásának pici árnyoldala lehet a zsúfoltság, ami a nagymértékű figyelemnek köszönhető minden évben.

Szeretnénk kedvezni azoknak a családoknak is, akik a vasárnapi gyereknapon nem tudnak kilátogatni hozzánk, vagy tartanak a hosszabb várakozási időtől.

Gokart pályánk minden hétköznap 12 és 20 óra között kedvezményekkel várja a család összes tagját.

Plusz percek a gyerekhéten

Május 20 – 24. között, hétfőtől péntekig* gyereknapi akciónk keretében +10% futamidővel kedvezünk minden kedves vendégünknek.

Gokart Sport Vác - Gokartozás szülőkkel

Gokartozz a nyári iskolában Vácon

Ha a gyerekhét ráadás percei is kevésnek bizonyulnának, a nyári szünetben is van lehetőség sokat gokartozni szakszerű oktatás mellett.

A napközis Váci Gokart Iskola hétfőtől péntekig tart, és mindent megtanulnak a csemeték, amire egy vérbeli gokartosnak szüksége van.

Olvasd el a részleteket, és jelentkezzetek még ma:

érdekel az egész napos  VÁCI GOKART ISKOLA

 

 

*május 24-én, péntek délután Gokart Klub verseny miatt 18 óráig fogadunk vendégeket

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015