websikehealthcheck
websikehealthcheck

Napijegyes gokartozás hétköznapokon

Ugye Te is várod már az igazán jó időt? A tavaszi napsütés mellett érkezik a kedvezményes napijegyes gokartozás kiemelt kedvezménnyel a váci pályára. Gokartozz jó áron jó sokat, és mi segítünk neked a legtöbbet kihoznod magadból!

Ha már végre jó az idő, töltsd a szabadidődet Vácon, ahol a megszokott családias környezetben várunk Téged!

Olvass tovább, és fedezd fel, hogy mit tartogat számodra Vác!

 

Szeretsz gokartozni, de csiszolnál még a tudásodon?

Ha jól gokartozol, de még jobb szeretnél lenni, vedd igénybe a kedvezményes napijegyünket valamelyik hétköznap, és javítsd látványosan a köridőkön. A javuló köridőkkel párhuzamos a hangulatod és az önbizalmad is egekbe fog szökni. A jó hangulatú szabadtéri gokartozásodat többek között a színvonalas kiszolgáló helyiségeink, a monitorokon követhető köridők és a 270 ccm-es Honda motorokkal szerelt Sodi gokartjaink is hivatottak biztosítani számodra.

Profi vagy, és jó sokat mennél jó áron?

A hétköznapokon elérhető akciós napijegy egyenesen neked  lett kitalálva. Közel háromnegyed órát mehetsz 8 perces  futamokra bontva, ráadásul mindezt baráti áron teheted meg. A  köridők javítása mellett az állóképességed fokozására is biztos  edzést jelent az akciós csomag. Ne habozz, itt a kiváló alkalom, hogy még tovább gyorsulj a váci  pályán.

Gyertek csapatban mókázni!

Ne ródd egyedül a köröket! Hozd magaddal barátaidat is, és vegyetek részt egy extra kihíváson, ahol haveri alapon megküzdöttök egymás ellen. Nem mindennapi élményben lesz részetek.

 

Az egész nap a tietek!

A kedvezményes napijegy arra a napra szól, amelyiken megváltod. Nyitvatartási időn belül viszont úgy osztod szét a futamokat, ahogy azt a kedved kívánja, szóval akár nagyobb szünetet is tarthattok. Lehetőség van pályánkon ping-pongozni, csocsózni, de akár sütögetni vagy focizni is. Ha megszomjaztok vagy megéheztek, büfénkben felfrissíthetitek magatokat.

Az akciós gokartozásra minden hétköznap 12-19 óráig van lehetőséged szabadtéri gokart pályánkon.*

5 x 8 perces csomagajánlatban kínáljuk a kedvezményes napijegyeket hétfőtől péntekig.*

Ha tetszik a hétköznapi akció kiegészítő képzéssel, kérünk regisztálj, hogy értesülj minden kedvezményünkről:

 

 

Az akciós napijegy ára:

Felnőtt gokart (Honda 270 ccm / 11 Le):  5 x 8perc  8900 Ft /fő

Az extra edzések időpontjairól érdeklődj pályánk elérhetőségein!

 

*Az akciós napijegyet nincs lehetőség több személy között megosztani, és csak az adott napra érvényesek

Kérünk, hogy az időjárási feltételeket is vedd számításba, amikor indulsz gokartozni! Elérhetőségeinken lépj kapcsolatba velünk, tájékozódj a nyitva tartásról, és kérünk jelentkezz be előre!

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015