websikehealthcheck
websikehealthcheck

Nyári gokart iskola gyerekeknek

A váci gokart pálya 1999 óta foglalkozik a gokart sport oktatásával gyerekek részére is.

Azok, akik a váci pályát választják gyermekük gokart oktatásához, azért teszik, mert szeretnék, hogy a fiatalok játszva tanulják meg a gokartozás alapjait, miközben olyan szabályokat és kölcsönös tiszteletet sajátítanak el, amelyek a felnőtt világban is nagyon fontosak és hasznukra fognak válni.

Mit szeretnél jobban, ha a telefonnal játszana gyermeked vagy a szabad levegőn sportolna?

Szerinted mi a jobb, ha 18 évesen ismerkedik először a vezetéssel és a szabályokkal, vagy 8-10 évvel korábban?

Melyik oktatási forma tetszene jobban, a csoportos nyári, vagy egész éves egyéni?

Akik a nyári gokart iskolába íratták gyermeküket, olyan programot kerestek, amely nem csak szórakoztató, de nagyon informatív és a tanulásról is szól.

Sokan kifejezetten örülnek annak, hogy a váci gokart iskolában a fegyelemnek fontos szerepe van az oktatás során.

A kurzus egy hete alatt olyan programot teljesítenek a gyerekek, ami egymásra épülő, összefüggésekből álló láncot alkot, és kivétel nélkül mindenki képes elsajátítani.

A tanfolyamok során nem csak megtanulnak gokartozni, de barátságokat is kötnek a fiatalok egymással.

Több visszajáró vendégünk azért ragaszkodik a váci gokart iskolához, mert oktatóink valóban figyelnek a gyerekek fejlődésére, motiválják őket és tapasztalatuknak köszönhetően minden esetben eredményt produkálnak a gyerekek.

Sok szülő arról számol be, hogy gyermekének problémája van a koncentrációjával, nehéz lekötni nyáron és szinte csak a telefonon vagy tableten lóg egész nap.

Sajnos gyakori jelenséggé vált manapság, hogy az iskolás korúak nem kapják meg a megfelelő figyelmet a pedagógusok részéről, az iskolai oktatás jellege miatt nehéz motiváltnak lenni és jó eredményeket elérni.

Nagyon kevés olyan gokart pálya van, ahol szakértő hozzáállással, és több 10 éves rutinnal rendelkeznek a gokart oktatás terén.

A nyári szünetben nagyon nehéz feladat olyan helyet találni a gyerekeknek, ahol egész nap vigyáznak rájuk, nagyon jól érzik magukat, és játszva tanulnak sok érdekes dolgot.

 

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015