websikehealthcheck
websikehealthcheck

Váci Gokart Iskola a nyári szünetben!

A váci GokartSuli több mint 22 éve oktatja a gokartozás iránt érdeklődő gyerekeket…

Történelmünk során, a Kesjár-féle módszerrel számos tehetséges versenyzőt neveltünk ki, akik kiváló eredményeket értek el a magyar autósportban.

2012 óta az új igényeknek megfelelően kibővítettük a korábban csak délelőtt működő programunkat, így hozva létre az egész napos Gokart Iskolát, amely a teljes nyári szünet alatt, kezdő és haladó szinten egyaránt, fogadja a résztvevőket.

A napközis váci Gokart Iskola 2024-ben is szeretettel vár minden gokartozni vágyó iskolás gyermeket, akik szeretnék kipróbálni ezt a sportot.

A Gokart Suli kíváló lehetőséget nyújt azon szülők számára, akik Budapesten vagy Pest megye közelében élnek, és szeretnék, ha gyermekük egy egész napos, biztonságos, élményekkel teli, szórakoztató programban vehetnek részt a nyári szünetben!

Az oktatás különböző típusú gokartokon zajlik, attól függően, hogy a résztvevők a gyermek vagy felnőtt kategóriába tartoznak: a gyermek gokartok 120 cm és 165 cm közötti magasságúak számára, míg a felnőtt gokartok 160 cm magasság és megfelelő tudásszint felett használhatóak.

Mi történik a Váci Gokart Iskola programjában?

A Váci Gokart Iskola hétfőtől péntekig, naponta 9-től 16 óráig tart, összesen heti 5 napon át. Szükség esetén a gyerekek már 8:30-tól érkezhetnek, és lehetőség van a program után később is értük jönni.

A kezdő gokart iskola elméleti és gyakorlati tananyaga összefüggő, egymásra épülő rendszerből áll, és kimagasló hatékonysággal bír. A játékos tanulást preferáljuk, kiegészítve különböző fejlesztő feladatokkal. Forma gyakorlatokkal tanítjuk meg a gyerekeket a gokartozás alapjaira. Naponta öt alkalommal kerül sor gokartozásra, ahol a résztvevők elsajátíthatják a vezetés technikáját. A tanulókat koruk, tudásszintjük és fejlődési ütemük figyelembevételével különböző csoportokba osztjuk, ami lehetővé teszi, hogy mindenki a saját képességeihez mérten fejlődhessen.

A tábor utolsó napján, amennyiben a gyerekek a hét folyamán jól viselkedtek és betartották a szabályokat, mini versenyt szervezünk. Ez a verseny nemcsak egy izgalmas kihívás a gyerekek számára, hanem lehetőséget biztosít arra is, hogy megmutassák, mennyit fejlődtek a tábor során.

A haladó suliban a már megszerzett ismeretek továbbfejlesztésére helyezzük a hangsúlyt, így a részvétel előfeltétele a kezdő suli elvégzése. Ezen a szinten napi hat gokartozási lehetőséget biztosítunk, ahol a tanulók tudását körről-körre csiszoljuk. Céljaink közé tartozik, hogy a résztvevők a lehető legjobb köridőt érjék el a pályán!

Emellett bevezetjük őket az amatőr versenyzés izgalmas világába, ahol a saját határaikat feszegetve tanulják meg, hogyan legyenek sikeresek sportszerű keretek között a versenypályán. A versenyszituációs gyakorlatokban különböző verseny technikákat és stratégiákat tanulhatnak, és lehetőséget kapnak arra, hogy a versenyzési készségeiket továbbfejlesszék.

A Váci Gokart Iskolában semmire nincs gondod, még az aggodalomra sincs ok:

 • Háromszori étkezést biztosítunk: Tízórai, ebéd és uzsonna kerülnek felszolgálásra.
 • Gyermeked egész nap biztonságos és szakszerű felügyelet alatt hagyhatod nálunk, így Te nyugodt lehetsz egész nap.
 • Nincs szükség külön felszerelésre: Minden szükséges eszközt, beleértve a higiéniai maszkokat is, mi biztosítunk.
 • Díjtalan étkezés: Az étkezés ingyenes, a kurzus ára ezt nem tartalmazza. Amennyiben speciális étrendre van szüksége gyermekednek, kérjük, a szülők gondoskodjanak róla.

A Gokart Iskola színes programkínálata:

A foglalkozások nem csupán a gokart pályán zajlanak, hanem a pálya melletti óriási, füves és elzárt területen is különféle játékos vetélkedőket, csocsó bajnokságot és foci mérkőzéseket szervezünk. A klimatizált belső termünkben filmvetítésekkel tesszük kellemessé a délutáni órákat. Minden évben ügyességi, erő- és egyensúlyfejlesztő játékos eszközöket is “bevetünk” a jobb hangulat és a gyerekek fejlődése érdekében.

A gokart pályára érkező napközi résztvevők teljesítményét közösen figyeljük meg és elemezzük, így a gyerekek együtt tanulhatnak a pozitívumokból és a hibákból.

Az egész napos Váci Gokart Iskola magasra tette a lécet a gyerekek jó kedve és a szülők elégedettsége érdekében…

Nézzük összegezve, miről szól a Váci Gokart Iskola:

 • hétfőtől – péntekig / 5 nap – naponta 9.00 – 16.00 között
 • tartalmaz napi 7 óra (elméleti és gyakorlati képzést + társas, játékos elfoglaltságot, csoportos kikapcsolódást
 • állandó, szakszerű felügyelet
 • napi 3 étkezés + állandó folyadékpótlás
 • rengeteg fejlesztő mozgás és játékos kikapcsolódás

Gyerek gokartok 120 – 165 cm magasság között, míg a felnőtt gokartok 160 cm magasság és megfelelő tudás szint felett használhatóak.

Amennyiben mégis kimaradt valami, jelezd nekünk! Kérdésed van? Aggaszt még valami? Engedd meg, hogy megválaszoljuk. Az info@gokartvac.hu e-mailen válaszolunk minden kérdésedre, kérlek írd meg, hátha más szülőt is ugyanaz foglalkoztat mint téged!

Mi történik, ha esik az eső, milyen ruhát kell vinni?

 • ha az adott napon esik az eső, pár óráig szünetel a gokartozás, és játékos feladatok vannak
 • az esőszünet végeztével bepótoljuk a korábbi gokartozásokat, vagy átkerülnek másik napra
 • érdemes az időjárásnak és a tevékenységnek megfelelő ruhában jönni, tehát ne ünneplőben 🙂
 • ha esőre áll az idő, rakjunk be váltás ruhát, ha kánikula van, akkor fejfedőt és napkrémet is

A szülőknek jó hírrel szolgálhatunk:

Számunkra a biztonság a legfontosabb!

Gumifallal körbekerített pályánkon a lehető legnagyobb biztonságban körözhetnek a csemeték, ugyanis nem csak a gokartokon találhatók a védelemhez szükséges alkatrészek (ütközőkeret, gumibakok, fejtámla, biztonsági öv), hanem a kis “versenyzőknek” is kötelező a bukósisak és nyakvédő használata.

Természetesen előfordulhat, hogy a gyerekek rutintalanságából fakadóan kisebb koccanások történnek a gokart pályán, de a védőfelszereléseknek hála ezek teljesen ártalmatlan események. Pályánk személyzete mindig a gokartozók közelében tartózkodik, és azonnal lereagálunk minden olyan helyzetet, amelyben a gyerekek picit túlvállalják magukat.

Milyen továbblépési lehetőségek vannak a gokart suli után?

 • a kezdő tanfolyam elvégzése után akár azonnal haladó kurzuson is indulhat a gyermek
 • a képzést követően már szeptembertől részt lehet venni szabályozott gyerek versenyeken. A gokart klub bajnokság 7 fordulóból álló sorozat, ahol külön versenyszabályok és pontrendszer is várja az indulókat.
 • szeptembertől heti rendszerességgel gokart edzéseken lehet részt venni, ahol tovább fejlődhet a gyermek
 • a gyerek (klub)versenyekre való felkészülés a haladó-, és versenyző tanfolyamokon történik a leghatékonyabban

Nyári gokart iskola árak:

Kezdő napközis Gokart Iskola: 88.000 Ft
Kezdő Gokart Iskola gokartozás: 5 x 8 perc / fő / nap

Haladó napközis Gokart Iskola: 100.000 Ft
Haladó Gokart Iskola gokartozás: 6 x 8 perc / fő / nap

VIP Versenyző Iskola: 116.000 Ft
VIP Versenyző Iskola gokartozás: 7 x 8 perc / fő / nap

Az alábbi jelentkezési lappal van lehetőség a nyári gokart suliba jelentkezni vagy személyesen nyitvatartási időben a váci pályán.

   Időpontok 2024-ben   Telítettség
  június 24. – 28. KEZDŐ napközis gokart iskola  van hely a kurzuson
  július 1. – 5. napközis HALADÓ ISKOLA  van hely a kurzuson
  július 8. – 12. KEZDŐ napközis gokart iskola  van hely a kurzuson
  július 15. – 19.   napközis HALADÓ ISKOLA  van hely a kurzuson
  július 22. – 26.  KEZDŐ napközis gokart iskola  van hely a kurzuson
  július 29. – aug. 2. napközis HALADÓ ISKOLA  van hely a kurzuson
  augusztus 5. – 9.  KEZDŐ napközis gokart iskola  van hely a kurzuson
  augusztus 12. – 16.  napközis HALADÓ ISKOLA  van hely a kurzuson
  augusztus 19. – 23. VIP versenyző ISKOLA  van hely a kurzuson
  augusztus 26. – 30.  KEZDŐ napközis gokart iskola  van hely a kurzuson

Az egész napos Gokart Iskolákban maximált a jelentkezők létszáma!
Fontos, hogy időben feliratkozz arra az időpontra, amelyikre szeretnétek jönni, nehogy az utolsó pillanatban teljen be az aktuális kurzus.

A VIP verseny iskolában limitált létszámban tudunk helyet biztosítani. A VIP iskola előfeltétele minimum 1 elvégzett napközis haladó iskola és legalább egy gokart klub vagy más amatőr versenyen való indulás.
A VIP verseny iskolába minimum 10 éves kortól várjuk a jelentkezéseket
.

Az alábbi űrlap segítségével tudsz jelentkezni, a menetét pedig lentebb találod:

 • Add meg a kért adatokat és jelöld meg, hogy melyik tanfolyamra szeretnéd gyermekedet beíratni!
 • FONTOS! Az alábbi űrlap kitöltésével történő regisztrációddal még nem kerül be automatikusan az adott kurzusba a gyermek, ez csak a könnyebb tájékoztatást és a gördülékenyebb ügyintézést segíti!
  A jelentkezés véglegesítéséhez foglaló befizetése szükséges (20.000 Ft).
 • A kurzuson való részvétel biztosításához a foglalót bankkártyával vagy közvetlen banki átutalással is fizethető. Kérünk, hogy a banki átutalás KÖZLEMÉNYÉBE ÍRD BE A GYERMEK(EK) NEVÉT IS! Ezen kívül nevet/cégnevet, illetve pontos címet is kérünk, hogy számlát tudjuk kiállítani számodra.
 • Ha már feliratkoztál egy időpontra, és a foglalót is elküldted, de úgy alakul később, hogy egy másik időpont lesz jó, csak jelezned kell nekünk, és mi igyekszünk a megfelelő kurzuson helyet találni gyermeked számára.
 • A foglaló befizetésével válik biztosítottá gyermeked számára a hely a gokart táborban. Ezzel egy időben (teltház esetén) a potenciális regisztrálók elől vált foglalttá egy hely, emiatt minden esetben csak a legkésőbb 7 nappal a kurzus kezdő időpontja előtti lemondások esetén kerülhet visszafizetésre a foglaló.
  A kurzus kezdő időpontjához képest 7 napon belüli, vagy azon túli lemondások esetén a foglaló összege másik kurzusra történő átjelentkezés (szabad helyek függvényében), utalvány, vagy bérlet formájában kerülhet kiadásra.
 • A gyors ügyintézés érdekében vedd fel a gokart pályával a kapcsolatot (telefonon +3630/360-1015, személyesen vagy e-mailben az info@gokartvac.hu címen)!
  Természetesen mi is keresni fogunk, és egyeztetünk veled a tennivalókról.
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015