websikehealthcheck
websikehealthcheck

SWS Versenyzői regisztráció

Hogyan Regisztrálj a Sodi World Series-re
a Gokart Sport Vác-on Keresztül 

Üdvözöl a Gokart Sport Vác! Izgatottan jelentjük be, hogy lehetőséget biztosítunk minden szenvedélyes gokart versenyzőnek, hogy részt vegyenek a nemzetközi hírű Sodi World Series (SWS) versenyeken. A versenyen való részvételhez elengedhetetlen az SWS rendszerében történő versenyzői regisztráció. Ebben a bejegyzésben lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan történik a regisztráció, hogy Te is könnyedén csatlakozhass a globális gokart közösséghez. 

1. lépés: Látogass el a Sodi World Series Weboldalára 

Kezdd azzal, hogy felkeresed a www.sodiwseries.com weboldalt, ahol az oldal jobb felső sarkában található ‘Log in’ gombra vagy a “Become a SWS Driver” felületre kattintva kezdheted el a regisztrációs folyamatot.

2. lépés: Töltsd ki az Alapadatokat 

Itt adhatod meg a személyes adataidat, mint a nem, nemzetiség, teljes név, és születési dátum. Ebben a lépésben fontos, hogy a ‘Affiliated track’ résznél válaszd ki a ‘Gokart Sport Vác’-ot, így csatlakozva közösségünkhöz. 

3. lépés: Adj hozzá Profilképet és Biztonsági Adatokat 

Ha szeretnél, tölts fel egy profilképet magadról. Ezután add meg az elsődlegesen használt e-mail címedet és válassz egy jelszót. Mindkét adatra szükség lesz a megerősítéshez.

4. lépés: Olvasd el és Fogadd el a Szabályzatot 

A regisztrációd befejezése után egy e-mailben értesítést kapsz, amely megerősíti az új profilod aktiválását. Ekkor már hozzáférhetsz az összes fontos statisztikádhoz, és a versenyeken való részvételhez csak meg kell adnod a profilod ID azonosítóját. 

 

Csatlakozz a Gokart Sport Vác Versenyzőihez! 

Most már készen állsz, hogy csatlakozz a Gokart Sport Vác versenyzőihez, és részt vehess a hivatalos SWS versenyeken. Ki tudja, lehet, hogy Te leszel az, aki képviselheti Magyarországot a 2025-ös SWS döntőben! 

Ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem a gokartozás világában! Regisztrálj és nevezz most, és vedd kezedbe az irányítást. A sebesség, az izgalom és a versenyek világa vár rád! 

Nevezés leadása:

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015