websikehealthcheck
websikehealthcheck

Váci GokartSuli – Kezdd el a versenyzés alapjait a nyári szünetben!

Van kedved vezetni? És versenyezni? Ez a Neked való program!

 • Kipróbálnád a vezetés élményét jogsi nélkül?
 • Bejönne egy új hobbi, amiről a suliban is mesélhetsz majd?
 • Te is rajongsz a Forma-1 iránt?
 • Éld egy hétig a versenyzők életét és tanulj meg gokartozni?

Ne a számítógép előtt gubbassz a szünidőben, hanem pattanj ki a fotelből. 😉

Itt egy sport, ami új, érdekes és 1 hét alatt annyi élményt ad, hogy egy életre megszereted a száguldást.

 

ANYUNAK ÉS APUNAK SZÓLÓ RÉSZ KÖVETKEZIK:

Kedves Szülő! Ez egy igazán vagány tevékenység, ahol gyermeked játszva tanul fegyelmet, pontosságot, és a biztonságos közlekedést, mégis ezt fogja mesélni boldogan minden barátnak, rokonnak és kicsit sem lesz “muszáj szagú” elfoglaltság! Nem utolsó szempont, hogy vadiúj barátokra tehet szert, akikkel a későbbiekben is egy hasznos sport köt majd össze!
Tudom, talán egy kicsit most aggódsz, hogy “ez egy veszélyes sport”… de szülőként nyugodtan állíthatom: A biztonság számunkra kulcsfontosságú, mindent az elé helyezünk!

 

A váci Gokartsuliban immár 20 éve oktatjuk a fiatalokat gokartozni a legnagyobb biztonságban! Elsősorban a 6 – 16 év közötti gyerekek / fiúk – lányok / jelentkezését várjuk gokart tanfolyam indításához!

Kezeink közül kikerült srácokból már többen egyre szebb eredményeket érnek el az autó-motor sport világában, de persze azok, akik hobbiként tekintenek a gokart sportra, azoknak is maradandó élményt és nagyobb korukban is használható tudást adott a GokartSuli. Sikerünknek a kulcsát hosszú évek alatt fejlesztettük ki, és most már büszkén hirdetjük, mitől érzik nálunk igazán jól magukat a jelentkezők: mi tudjuk, hogy mire vágyik a gyermek, és mire a szülők!

Biztonságos vezetés mindenekelőtt – ez a gokartsuli fő célja

Ugye Te is arra vágysz, hogy gyermeked figyelmes legyen a közlekedésben, soha ne érje baj az utakon, magabiztosan, rutinosan vegye fel az egyre forgalmasabb utak ritmusát ahogy növekszik?

Sok tanítványunk már 6 éves kortól tanulja a vezetést, 9-10 éves korukra pedig már komolyabb teljesítményre képesek, mint a legtöbb felnőtt. Hihetetlen könnyen tanulnak és pár hét leforgása alatt szinte együtt élnek a gokarttal. Megtanulják kontrollálni, ha megcsúszik a gépük, megszokják, hogy  mekkora távolság kell megállni, befordulni egy komolyabb tempóról, beléjük rögzül, hogyan kerülhetik el a váratlan helyzeteket és extra biztonság mellett élheti át az első kisodródást, gumifalnak ütközést, egymással koccanást, amely természetesen soha nem jár egy karcolással sem, de valamit nagyon megjegyeznek belőle mindannyian!

 • El tudod képzelni, milyen szemlélettel indul el már gyalog az a gyermek egy forgalmas út felé gyalog is, aki megtapasztalta ezt?
 • Szerinted pánikolva fogja nyomni a féket idősebb korában, ha megcsúszik egy havas úton?
 • Vajon mire jogosítványt kap a kezébe, kell tartanod attól, hogy rutintalan, megfontolatlan száguldozással kockáztatná a saját és mások biztonságát?

Mi a különbség a Gokartsuli és a Gokart Iskola között?

 • Gokartsuli névvel a kizárólag délelőtti kurzusainkat illetjük, ami 9-12 óráig tart (csak kezdő kurzusnál van)
 • A Gokartsuli délelőtti foglalkozásai alkalmával napi 3 x 8 percet gokartoznak a gyerekek
 • A Gokart Iskola egész napos elfoglaltságot takar, egészen pontosan 9-17-ig vannak a pályán a gyerekek
 • A kezdő Gokart Iskola napközis munkájához napi 5 x 8 perc gokartozás tartozik, a haladóban 6 x 8 perc jár

A gokartsuli vagy gokart iskola által képzett gyerekek mind tudják pontosan, hogy a száguldás a versenypályára való, rengeteg rutint szereznek a jármű technikai kezeléséhez és biztonságos körülmények között, sérülések nélkül élik át azt, amit mások sajnos a saját bőrükön és komoly anyagi károk árán tapasztalnak meg!

Mi pontosan tudjuk tehát, hogy neked, mint szülőnek, ezek a legnagyobb aggályaid és tudjuk, hogyan tereljük a Te gyermeked is a helyes, biztonságos irányba a mellett, hogy mégis kivételesen fantasztikus élményben van része!

Büszkék vagyunk rá, hogy a mi gokart pályánkon fennállásunk óta nem történt baleset…

…nem repült még gokartunk métereket bizonytalanul egy rosszul kialakított pálya miatt, nem talált még senkit el összekötözés nélküli gumiabroncs kupac, nem ütközött még senki vastagon rakott gumifal nélküli kerítésnek, betonnak, és a szülők mindig a legnagyobb bizalommal bízzák ránk szemük fényét, mert tudják, ezen a Gokartpályán biztonságban van!

A gyermekek imádják a GokartSuli óráit, mert rengeteget vezetnek, érdekes dolgokat tanulnak és 5 nap alatt úgy érezhetik, hogy igazi versenyzők lettek! Mit csinálunk a gokart suliban?

Ez a “majdnem” Gokart Iskola  1 kurzusa 1 héten át (hétfőtől – péntekig) 9-12 óráig tart! Napközis Gokart Iskola ajánlatunk itt elérhető:

az egész napos, kibővített  VÁCI GOKART ISKOLA érdekel

 

A GokartSuli felépítése a következő:

Minden nap tartunk egy rövid elméleti oktatást. Megtanulhatja gyermeked a gokart részeit, felépítését, a motor működését, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megértse, mi miért történik a gokarttal vezetés közben. Talán meglepődsz rajta, de a gyerekek imádják ezt a részt. Megtanulja majd, hogyan állítsa be a guminyomást, ülést, milyen karbantartási teendők vannak gokartozás előtt és után. Ezzel együtt nagyon szépen kialakul a rendszeretet!

Megtanulja majd a zászlójelzéseket, mert a versenyen, bukósisakban csak jelzésekkel kommunikálunk, és megtanulja ezzel azt is, hogy ha jeleznek neki, nincs apelláta, teljesíteni kell a feladatot 🙂

A legnagyobb kedvenc persze a gyakorlati oktatás, maga a gokartozás.

 • Elsajátítja a gáz, fék, kormány helyes használatát, és gumibóják kerülgetésével fejlesztjük azt.
 • Gyakorolja az egymásra figyelést, az egymás mellett és mögött való gokartozással, kialakul benne, mettől meddig tart a gokart – ami valljuk be, sok jogosítvánnyal rendelkező autósnak is jól jönne néha 🙂
 • Begyakorolja a kanyarok típusait, íveit, ritmusát, így nem csak ezen a gokart pályán, hanem az életben bárhol képes lesz felmérni, hogy melyik kanyar hogyan vehető be biztonságosan akár a közúton, akár más versenypályákon.
 • Ha mindez jól megy, a fellocsolt gokartpályán való ellenkormányzást is kigyakoroljuk. Az óriási móka és a driftelés okozta élmények mellett természetesen ebből is rengeteget lehet tanulni és garantáltan más mentalitású felnőtt vezető lesz gyermekedből nagyobb korában!
 • A GokartSuli utolsó napján egy gokartverseny keretében mutathatja meg a gyermeked az eddig tanultakat.

 

ÉN MOST SZERETNÉM ELKEZDENI A REGISZTRÁCIÓT

 

Hogyan végződik a GokartSuli? Mi jön utána?

A Gokartsuli végén gyermeked bizonyítványt kap és további lehetőségek tárháza nyílik meg előtte. Attól függően, hogy milyen sikerrel ment végig a Gokartsulin, további képzéseket tudunk javasolni neked:

1. kisebb gyermekeknél vagy először gokartozóknál van lehetőség megismételni a tanfolyamot egy kedvező díjazású gokart iskolában, hogy az itt tanultak még rutinosabban menjenek, még jobban berögzüljenek.

2. ha gyermeked igazán jól vette fel a ritmust és nagyon fogékony a gokart sport tanulására, ajánljuk majd a haladó képzést, ahol még jobban elsajátíthatja a versenyzés trükkjeit

3. a nyár vége felé lesz egy verseny táborunk, ahová csak a haladó gokart iskolát végzett tanulókat várjuk minden versenypályáról. Remek kihívás egy ifjú versenyzőnek.

4. Szeretnél versenyzőt faragni gyermekedből? Úgy érzed, neki az autó-motor sportban van küldetése? Fogjuk a kezét és segítünk komolyabb versenyekre való felkészítésében, eljuttatásában.

…és persze minden résztvevőnk tagja lesz a váci Gokart Klubnak ahol saját versenyzői VIP kártyát kap, és speciális versenyeket, bajnokságokat szervezünk ahol folyamatosan megmérettetheti magát régebbi, aktuális és az utána következő gokartsulisokkal is! Így temérdek gyakorlással és kihívással egyre jobb vezető válik belőle, miközben új barátaival lehet és a kedvenc sportjával foglalkozhat. A sikerek pedig – érmek, kupák, értékes nyeremények – mind-mind önbizalmat adnak és célokat állítanak a későbbiekben!

Valamit azonban tudnod kell: nem lesz mindenkiből versenyző…

…és nem is azért jön mindenki. Ez egy kitűnő nyári elfoglaltság mindössze és bízzuk a gyerekre, hogy tetszik-e neki annyira, hogy hobbivá váljon, hogy versenyezni akarjon! Egy biztos: jó helyen, biztonságban van, valami érdekeset és újat tanul és akár új barátokra tesz szert.

Mit kell magaddal hozni, mikor és mennyibe kerül?

A GokartSuli elkezdéséhez csak rád van szükség! A bukósisakot, gokartokat, üzemanyagot, egyéb felszerelés, pályát mi biztosítjuk! Neked csak annyi a dolgod, hogy gyermeked a Gokartsuli kezdésére – 9 órára – elhozd a váci gokartpályára és 12 után érte gyere. Kivéve ha…

az egész napos, kibővített  VÁCI GOKART ISKOLA érdekel

 

Javaslom, a pénteki napra biztosíts időt magadnak, hogy megnézhesd időmérő versenyét, amelyen meglátod, mennyit fejlődött!

 

A délelőtti Gokartsuli időpontjai:

A 2020-as gokartsulik, napközis iskolák időpontjai és telítettsége a következőképpen alakul:

Időpontok Telítettség
június 15. -19.   KEZDŐ GOKART SULI – ISKOLA van szabad hely a kurzuson
június 22. – 26.  KEZDŐ GOKART SULI – ISKOLA van szabad hely a kurzuson
június 29. – júl. 3.   HALADÓ – NAPKÖZIS ISKOLA van szabad hely a kurzuson
július 6. – 10.  KEZDŐ GOKART SULI – ISKOLA van szabad hely a kurzuson
július 13. -17.   KEZDŐ GOKART SULI – ISKOLA van szabad hely a kurzuson
július 20. – 24.  HALADÓ – NAPKÖZIS ISKOLA van szabad hely a kurzuson
július 27. – 31.  KEZDŐ GOKART SULI – ISKOLA van szabad hely a kurzuson
augusztus 3. – 7.  KEZDŐ GOKART SULI – ISKOLA van szabad hely a kurzuson
augusztus 10. – 14.  HALADÓ – NAPKÖZIS  ISKOLA van szabad hely a kurzuson
augusztus 17. – 21. nem indul kurzus
augusztus 24. – 28. VIP VERSENY ISKOLA van szabad hely a kurzuson

 

Egy Gokartsuliba/Gokart Iskolába max. 18 jelentkezőt várunk! Fontos, hogy feliratkozz arra az időpontra, amelyikre jelentkeznél, nehogy előtted teljen be az aktuális kurzus.
Büfénkben üdítő, ásványvíz reggeli és rágcsálnivaló kapható, elszámolás viszont az érte jövő szülővel felírás alapján megoldható, így a gyermeknek pénzre sincs szüksége.

Az egész napos Gokart Iskola választása esetén a 3 étkezés díjtalan!

A Gokartsuli ára

Kezdő GokartSuli ára: 35.900 Ft (étkezés nélkül)

Kezdő GokartSuli gokartozás: 3 x 8 perc / fő / nap

A GokartSuli kizárólag kezdő képzéssel vehető igénybe.

A haladó kurzusunkban már csak az egész napos Gokart Iskola kérhető.

A kurzusok díját vagy egy összegben, a kurzusra jelentkezés után kell kifizetni átutalással, vagy személyesen a Gokartpályán. A kurzusba kerüléshez minden esetben foglaló befizetése szükséges (10.000 Ft).
Az ár tartalmaz minden felszerelést, pálya és gokart használatot, és az oktató díját is, így semmilyen további költséggel nem kell számolni.

Amennyiben az egész napos Gokart Iskola érdekel, ott többszöri étkezés is beletartozik az árba.

Itt nézheted meg a részleteket:

az egész napos, kibővített  VÁCI GOKART ISKOLA érdekel

 

Hogyan lehet jelentkezni?

A GokartSulira/Gokart iskolába a lentebb található űrlap segítségével lehet jelentkezni, a menete pedig a következő:

 • Megadod a kért adatokat és megjelölöd melyik tanfolyamra szeretnéd gyermeked beíratni.
 • A megadott e-mail címre elküldjük a szükséges tudnivalókat és a fizetési lehetőségeket, feltételeket.
 • Amennyiben még nem látható időpontra szeretnél jelentkezni, válaszd az ennek megfelelő sort!
 • A feliratkozással a további lehetőségekről tájékoztatunk, az még kötelezettséggel nem jár. Tehát a feliratkozással nem kerül be automatikusan gyermeked a kurzusba!
  Adataidat bizalmasan, az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatnak megfelelően kezeljük!
ÉN MOST SZERETNÉM ELKEZDENI A REGISZTRÁCIÓT

 

Foglaljuk össze még egyszer a GokartSuliról való tudnivalókat

 • 1 hetes / 5 napos / délelőtti képzés 9-12 óráig naponta a váci gokartpályán
 • Elméleti és rengeteg gyakorlati oktatás vegyesen, az 5. napon záró gokartverseny a tanultak bemutatásával
 • Bizonyítvány és saját VIP versenyzői kártya, amely kedvezményes gokartozásra jogosít fel
 • Ingyenes Gokart Klub tagság, amelyen szervezett versenyekkel, gyakorlási lehetőségekkel várjuk tanítványainkat és szüleiket

Ne feledd! A GokartSuliban nem csak a gokartozás megtanítása a célunk!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked új barátokra tegyen szert, fegyelmet, precizitást, együttműködést, segítőkészséget, rendszeretetet… stb. is tanuljon és mindezt úgy, hogy észre sem veszi, akkor a legjobb helyen jársz! Amennyiben ezekre nincs szüksége, akkor jutalmazd eredményeit egy óriási, felejthetetlen élményeket ígérő nyári elfoglaltsággal. Ha ezzel megtalálja kedvenc sportját is amiért még többre képes…. az már csak hab a tortán 🙂

Vágj bele most a jelentkezésbe és a válasz levelünkben érkező információkból még mindig eldöntheted, hogy mindenre választ kaptál-e a beiratkozáshoz, vagy kérdezhetsz tőlünk bizalommal, amennyiben a döntéshez még tudnod kell valamit!

Szeretném kérni a további információt a váci GokartSuliról és a lehetőséget, hogy akár most bebiztosítsam gyermekem helyét a választott időpontra!

Adatvédelmi szabályzat

 

az egész napos, kibővített  VÁCI GOKART ISKOLA érdekel

 

IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015
IDŐPONTFOGLALÁS
+36 30 360 1015