Vásárlás előtti tájékoztató

Ezeket a feltételeket Magyarország törvényei szabályozzák.

Az internetes vásárlás az úgynevezett távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. Ezért a vásárlással kapcsolatos lényeges információkat (a szolgáltató adatai, a vásárlás folyamata, ajánlati kötöttség, díjfizetés, számlázás, szállítás, az elállási jogának gyakorlása), a szavatossággal kapcsolatos fontos információkat (kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás, igényérvényesítés, panaszkezelés) valamint fogyasztóvédelmi hatóságnál, békéltető testületnél, az európai uniós vitarendezési platformon illetve a bíróságon kezdeményezhető jogérvényesítési lehetőségeket a weboldalunk láblécében található Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentumban foglaltuk össze Neked. Kérjük, a vásárlásod előtt tanulmányozd ezt az ÁSZF-et! (ÁSZF megtekintése)

Az oldalainkon szereplő termékeket a mellettük szereplő bruttó áron értékesítjük, tehát a feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza!
A termékek elérhetősége:
https://gokartvac.hu/termekkategoria/gokart-vac-kuponok-es-jegyek/

A szolgáltatásainkra visszatérítési / visszafizetési lehetőség sajnos nincs.

A következő fizetési és szállítási módokat tudjuk biztosítani a számodra:
Személyes átvétel (fizetés az átvételkor a gokartpályán – készpénzzel vagy bankkártyával): Az interneten keresztül megrendelt áru vagy szolgáltatás személyes átvételére és kifizetésére a GokartVác KKT. által üzemeltetett gokartpálya címén, a 2600 Vác, Szt. László u. 44. szám alatt van lehetőség.
A nyitvatartási időről kérjük előtte telefonon tájékozódni.

Előre utalás (banki átutalás): A megrendelt terméket lehetőség van előre utalással is megvásárolni. Amennyiben ezt a módot választod, a visszaigazoló e-mailben szereplő végösszeget a GokartVác KKt. Centrál Takarék Szövetkezetnél vezetett 66000080-10010677  számú bankszámlájára utald át, kérjük, hogy az átutalás közleményében a megrendelő nevét és az e-mailben kapott rendelésszámot tüntesd fel az utalás egyértelmű azonosíthatósága érdekében! A megrendelés teljesítését a banki utalás beérkezését követő legelső munkanapon megkezdjük, melyről kollégánk telefonon és/vagy e-mailban is értesítést küld.

Bankkártyás fizetés a Borgun, biztonságos felületén.
A fizetés pénzneme: HUF – magyar forint
Fizetéshez az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni:

Bankkártyás fizetés a GokartVác weboldalán - gokartozáshoz, pályafoglaláshoz, gokart suli és gokart táborhoz... stb.

Szállítási módként a személyes átvételt tudjuk biztosítani a számodra, mivel termékeink jellemzően szolgáltatások.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos bármely kérdésedet felteheted az info@gokartvac.hu e-mail címen, postai úton: GokartVác KKT. 2600 Vác, Szt. László u. 44. címen vagy a gokartpálya nyitvatartási idejében, telefonon a 06-30-360-1015-ös telefonszámon.

A személyes adataid védelme
A vásárlás során megadott személyes adataidat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük a szerződés létrehozása, annak teljesítése céljából továbbá a ránk vonatkozó jogi (számviteli, fogyasztóvédelmi) kötelezettségek teljesítése érdekében. Az Adatvédelmi Tájékoztatónk a láblécben olvasható, ebben adunk tájékoztatást az érintetti jogok gyakorlásáról is. Kérjük, a vásárlás előtt ismerkedj meg ezzel a dokumentummal is!